Δύο τροχαία ατυχήματα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Δύο τροχαία ατυχήματα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης

Οι οδηγοί καλούνται να επιλέγουν για τη μετακίνησή τους το κέντρο της πόλης, που είναι… άδειο!

periferiakos

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, η βροχή προκαλεί μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, και –κατά συνέπεια– πολλά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στο ρεύμα προς Δυτικά, όπου αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απομάκρυνσης των δύο ΙΧ αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν πριν από το τούνελ, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί. Η ομαλή ροή της κυκλοφορίας στο σημείο αναμένεται να αποκατασταθεί σύντομα.

Προβλήματα αυτήν τη στιγμή στην κυκλοφορία των οχημάτων υπάρχουν στο ρεύμα προς Ανατολικά, στο ύψος των Κωνσταντινοπολίτικων, εξαιτίας της σύγκρουσης λεωφορείου με ΙΧ αυτοκίνητο. Και σ’ αυτήν την περίπτωση δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, όμως η κίνηση στο σημείο είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Οι οδηγοί καλούνται να προτιμούν για τις μετακινήσεις τους το κέντρο της πόλης, το οποίο –σύμφωνα με την Τροχαία, και λόγω προφανώς των καιρικών συνθηκών που επικρατούν– είναι αυτήν τη στιγμή… άδειο, και να αποφεύγουν την ιδιαίτερα… επικίνδυνη (όπως αποδείχθηκε) Περιφερειακή Οδό της πόλης…

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ