"Εάν δώσουν 3η ευκαιρία στον Τσίπρα θα μιλάμε για... κλινικό φαινόμενο" - Karfitsa.gr
Πολιτική

“Εάν δώσουν 3η ευκαιρία στον Τσίπρα θα μιλάμε για… κλινικό φαινόμενο”

Επίσημη πρώτη για την νέα πρόεδρο της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Βίκυ Ευταξά...

14285712_10153699657992273_317554537_o

του Βαγγέλη Στολάκη

Επίσημη πρώτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων της στη θέση της Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης έκανε η Βίκυ Ευταξά.

Η αρχιτέκτονας και επικεφαλής της τοπικής «γαλάζιας» οργάνωσης πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση με τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης με αφορμή την έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΝΔ είναι ο παράγοντας: πολλαπλασιαστής. Υπάρχουν πράγματα που γίνονται και λέγονται σε όλα τα επίπεδα αλλά δεν φαίνεται να γίνονται γνωστά με τον σωστό τρόπο» δήλωσε η κ. Ευταξά.

«Ψυχολόγο χρειάζονται όλοι οι Έλληνες. Μετά από τα ψέμματα που είπε ο Τσίπρας, το να σκέφτονται ορισμένοι να του δώσουν τρίτη ευκαιρία, αυτό κι αν δεν είναι κλινικό φαινόμενο» σημείωσε η κ. Ευταξά αναφερόμενη στους προκατόχους της (Βαρτζόπουλο και Σαμαντζίδη) που είναι ψυχολόγοι.

Η ίδια μιλώντας για τις δικές της ενέργειες είπε πως «χρειάζεται να δημιουργηθεί κλίμα που να επιτρέπει την πρωτοβουλία και την ανάπτυξη του καθενός. Ψυχή, δουλειά και θεσμικό περιβάλλον. Η ΝΔ μπορεί να δημιουργήσει νέες και καλύτερες συνθήκες για τον καθένα».

Μιλώντας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε λόγο για έναν «σκληρό διαπραγματευτή, μεταρρυθμιστή και φρέσκο άνθρωπο. Έχει ρεαλιστικό όραμα και κυρίως έχει το καραμανλικό στοιχείο να λέει αλήθεια και όχι ψέμματα».

Η νέα πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης είπε επίσης πως στο κόμμα για πρώτη φορά δημιουργείται Επιτροπή Επιστημόνων. Μάλιστα ο γραμματέας Επιστημονικών Φορέων, κ. Νίκος Κωστόπουλος αναφέρθηκε επιγραμματικά στις ενέργειες και τους στόχους της Γραμματείας, η οποία τόσα χρόνια δεν υπήρχε. Ο κ. Κωστόπουλος δήλωσε πως η σειρά εκδηλώσεων της ΝΔ για την 81η ΔΕΘ θα ξεκινήσει με δράση του τομέα του.

Για το «συμμάζεμα» των οικονομικών της τοπικής παράταξης η κ. Ευταξά είπε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Ενδεικτικά ανέφερε ότι τα ενοίκια των γραφείων μειώθηκαν από 5.000 ευρώ (τόσο κόστιζαν στην Μητροπολίτου Ιωσήφ) σε 1.000 ευρώ. Είπε επίσης ότι στα τοπικά γραφεία εργάζονται σήμερα πέντε υπάλληλοι.

Η πρόεδρος της ΝΔ Θεσσσαλονίκης αναφερόμενη στη σειρά εκδηλώσεων που θα προηγηθούν της ομιλίας Μητσοτάκη είπε ότι θα υπάρξουν τέσσερις μεγάλες εκδηλώσεις και 25 περίπου δράσεις.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ