ΕΕΘ και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων συζήτησαν για τους κοινόχρηστους χώρους - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

ΕΕΘ και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων συζήτησαν για τους κοινόχρηστους χώρους

Συνεχίστηκαν οι επαφές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της κατάθεσης των προτάσεων του, για την Κανονιστική Πράξη Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της διαβουλεύσεων επί των προτάσεων που κατέθεσε το ΕΕΘ στα γραφεία του βρέθηκαν οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» κ.Βασίλης Γάκης, «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Σωτήρης Ζαριανόπουλος, «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» κ. Σπύρος Βούγιας και «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» κ.Γιώργος Ορφανός.

Από πλευράς ΕΕΘ η εκπροσώπηση έγινε από  τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Ζορπίδη, τον Οικονομικό Επόπτη κ. Κώστα Ιακώβου και τον πρόεδρο της Επιτροπής Αγοράς, Ανάπτυξης και Συνεργασίας με Δήμους και Περιφέρειες κ. Λευτέρη Γεωργιάδη.

Οι θέσεις του επιμελητηρίου επί της συγκεκριμένη κανονιστικής έχουν διαβιβαστεί προς την διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και την επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το ΕΕΘ στην ανακοίνωσή του επισημαίνει πως για πρώτη φορά υπάρχει κοινή εισήγηση επί των προτάσεων από Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, Ένωση Εστιατόρων Ψητοπωλών Καφέ Μπαρ Νομού Θεσσαλονίκης, Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ