Έφοδος της αστυνομίας σε τηλεοπτικό σταθμό! Έψαχναν δημοσιογράφο για να τον συλλάβουν... - Karfitsa.gr
Karfitsomata Media

Έφοδος της αστυνομίας σε τηλεοπτικό σταθμό! Έψαχναν δημοσιογράφο για να τον συλλάβουν…

φωτο Σάββας Αυγητίδης
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κανάλι;

thomaidis

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης η Αστυνομία, προκειμένου να συλλάβει τονΚυριάκο Θωμαΐδη, στο πλαίσιο της αυτοφώρου διαδικασίας που έχει κινηθεί εις βάρους του.

Λίγο προτού ξεκινήσει η τηλεοπτική εκπομπή « Δίκη στον ΣΚΑΪ», η αστυνομία εμφανίστηκε στο κτίριο και ζήτησε η εκπομπή να μην βγει στον αέρα.

Η εκπομπή, που ήταν μαγνητοσκοπημένη, βγήκε κανονικά στον αέρα, ενώ με το τέλος της, λίγο πριν από τις 2:00, στα γραφεία του καναλιού εμφανίστηκε η αντεισαγγελέας βάρδιας από την Ελευσίνα, έχοντας στα χέρια της ένταλμα σύλληψης για τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο οποίος όμως δεν βρισκόταν στον χώρο.

Λίγο αργότερα ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τα όσα συνέβησαν.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοίκησης του ΣΚΑΪ:

«Πρωτόγνωρες καταστάσεις για ευνομούμενες δημοκρατικές πολιτείες συνέβησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ξημερώματα Τρίτης 14 Ιουνίου 2016. Κατόπιν εγκλήσεως του Βαγγέλη Μαρινάκη για δήθεν παραβίαση δικαστικής απόφασης (πλημμέλημα του μονομελούς) από τον δημοσιογράφο Κυριακό Θωμαϊδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του η «ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ» κινητοποιήθηκε η αστυνομία και η εισαγγελία Πειραιά και εισήλθαν στο κτίριο των εγκαταστάσεων του ΣΚΑΪ προσπαθώντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δημοσιογράφο. Η εντυπωσιακή κινητοποίηση της αστυνομίας, η έρευνα σε χώρους που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΚΑΪ, ο υπερβάλλων ζήλος για τη σύλληψη του δημοσιογράφου με αφορμή μία αβάσιμη καταγγελία του Μαρινάκη, προσβάλλουν το κράτος δικαίου, την ελευθεροτυπία και προκαλούν απορία στους πολίτες γιατί στα σοβαρά κακουργήματα δεν βλέπουν αντίστοιχη ετοιμότητα της αστυνομίας!».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ