Είδαν τον καρχαρία στην... αναμνηστική φωτογραφία! - Karfitsa.gr
Διεθνή

Είδαν τον καρχαρία στην… αναμνηστική φωτογραφία!

Κολυμπούσαν και έπαιζαν αμέριμνοι

karxarias

Η λήψη μίας ξεχωριστής οικογενειακής φωτογραφίας στις διακοπές είναι τις περισσότερες φορές καλοδεχούμενη. Για τους Έμερσον, όμως, το στιγμιότυπο από το μπάνιο στις ακτές της Καλιφόρνια, έκρυβε έναν επισκέπτη, την παρουσία του οποίου δεν είχαν συνειδητοποιήσει καθώς απολάμβαναν τα κύματα…

Η Τζουν Έμερσον, μητέρα δύο 12χρονων αγοριών, φωτογράφισε τα δίδυμα να παίζουν με το νερό στην πολυσύχναστη Manhattan Beach της Καλιφόρνια. Όταν παρατήρησε τη φωτογραφία στο σπίτι της, συνειδητοποίησε ότι στο κύμα διαγράφονταν η μορφή ενός μεγάλου ψαριού, πιθανότατα καρχαρία, λίγα μέτρα από τα παιδιά.

«Ήταν μεγάλο σοκ» παραδέχτηκε η ίδια σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Η Έμερσον ανέβασε το στιγμιότυπο στο Facebook, προσελκύοντας χιλιάδες σχόλια, τα περισσότερα από τα οποία συμφωνούν ότι ο εισβολέας στην οικογενειακή της φωτογραφία είναι καρχαρίας.

Η παρουσία καρχαριών είναι συνηθισμένη στην περιοχή. Εντούτοις, κάποιοι άλλοι παρατηρητές σημειώνουν ότι κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα χωρίς μία λεπτομερέστερη εικόνα. Το ψάρι, για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένα άκακο δελφίνι.

«Πολλοί σέρφερ και ναυαγοσώστες λένε ότι πρόκειται όντως για καρχαρία. Βέβαια, εγώ είπα στα παιδιά μου ότι είναι δελφίνι, γιατί μένουμε κοντά στην παραλία και συνηθίζουμε να ερχόμαστε εδώ σχεδόν σε καθημερινή βάση» λέει η Τζουν Έμερσον.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ