"Είναι η χειρότερη στιγμή για το κράτος μας" - Karfitsa.gr
Κοινωνία

“Είναι η χειρότερη στιγμή για το κράτος μας”

"Είχα προειδοποιήσει για τις τράπεζες..." σημειώνει ο...

Anthimos2

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου ιερούργησε την Κυριακή ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.Ανθιμος που ανέλυσε το Ευαγγέλιο της ημέρας και ακολούθως αναφέρθηκε σε τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας, και κυρίως τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

Ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης τόνισε πως «η Εκκλησία είναι ο χώρος της μεγάλης μέριμνας, της αγάπης, της ειλικρίνειας. Αν ξεφύγουμε από αυτά που λέει το Ευαγγέλιο θα πάμε χαμένοι. Χρειάζεται υπομονή, προσευχή και πίστη στον Θεό».

Και ακολούθως προσέθεσε: «Πως γίναμε επαίτες; Πως γίναμε κακοπληρωτές; Είχαμε αγωνία πως θα αποκτήσουμε περισσότερα. Πριν από οκτώ χρόνια είχα δώσει μια τολμηρή προτροπή, είχα πει μην μπλέκεται με τις τράπεζες γιατί μια μέρα θα ανοίξουν τις πόρτες τους.

Δυστυχώς, φτάσαμε σε ένα σημείο που ακούμε πως αν δεν υπάρξει συμφωνία μπορεί να μην ανοίξουν. Είναι η χειρότερη στιγμή για το κράτος μας, την οικονομία. Οι παλιές μέριμνες μας εξαπάτησαν, παίρνοντας δύο-τρία αυτοκίνητα, έλεγαν να πηγαίνετε διακοπές στο εξωτερικό και σε εξωτικά μέρη. Οι μεγάλοι υπεύθυνοι τι έκαναν; Μερικοί είναι στην φυλακή και άλλοι κατηγορούμενοι».

Ο κ.Ανθιμος αναφέρθηκε και στην προ ημερών Αγρυπνία για την παρέλαση των ομοφυλόφιλων και χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά σε αυτό είπε πως: «ελπίζω να μην χρειαστεί να το υποστούμε άλλη χρονιά».Πηγή: agioritikovima.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ