Εισαγγελική παρέμβαση για το θάνατο της τετραπληγικής γυναίκας - Karfitsa.gr
Πολιτική

Εισαγγελική παρέμβαση για το θάνατο της τετραπληγικής γυναίκας

Τι δήλωσε ο Γ. Σταθάκης

stathakhs

«Σήμερα στα Χανιά θρηνούμε το χαμό μιας συμπολίτισσας μας, που παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, δεν έπαψε ούτε στιγμή να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια και με τη στήριξη της οικογένειάς της για να τα ξεπεράσει» αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Γιώργος Σταθάκης σε γραπτή δήλωση του σχετικά με τον χαμό  της τετραπληγικής γυναίκας εξαιτίας της διακοπής ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ.

Στην δήλωσή του ο κ. Σταθάκης τονίζει πως η άτυχη γυναίκα: «Είχε να αντιπαλέψει όχι μόνο την αδιαφορία και τη γραφειοκρατία φορέων όπως η ΔΕΗ ή ο ΟΓΑ, αλλά κυρίως την ανάλγητη αντίληψη ότι οι ζωές όλων μας είναι ασήμαντες και αναλώσιμες μπροστά στους στόχους ενός παράλογου, αναποτελεσματικού και τελικά καταστροφικού οικονομικού προγράμματος».

Παράλληλα χαρακτηρίζει «αδικαιολόγητη κι εντελώς απαράδεκτη και απάνθρωπη» την απόφαση της ΔΕΗ να κόψει την ηλεκτροδότηση του σπιτιού της και συνακόλουθα τη μηχανική υποστήριξη που την κρατούσε στη ζωή, κάνοντας λόγο για εισαγγελική παρέμβαση. Τέλος εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσας.

paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ