, Πέμπτη
09 Φεβρουαρίου 2023

Καταχειροκροτήθηκε ο Χορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος “ΔΙΟΝΥΣΟΣ” στη Δ.Ε.Θ.

Μια παραδοσιακή, Μακεδονίτικη χροιά έδωσε ο Αθλητικός Χορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος “ΔΙΟΝΥΣΟΣ” στην 22η Κρητική Έκθεση Τοπικών Προϊόντων, που φιλοξενείται από τις 30 Οκτωβρίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Παραδοσικοί ρυθμοί και ήχοι από κάθε γωνιά της Μακεδονίας κυριάρχησαν στη μουσικοχορευτική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη Δ.Ε.Θ. Η χθεσινή μουσικοχορευτική εκδήλωση ενθουσίασε τους θεατές, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί για να θαυμάσουν την Κρητική Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και να γευτούν κρητικές λιχουδιές και εδέσματα.

Ο Αθλητικός Χορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος “ΔΙΟΝΥΣΟΣ” Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, μέσω των μακεδονίτικων χορών, πέτυχε και με το παραπάνω το σκοπό του, που δεν είναι άλλος από τη διατήρηση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς, που μας άφησαν οι προκάτοχοί μας.

Υπενθυμίζεται ότι η 22η Κρητική Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Υπηρεσιών θα βρίσκεται στη Δ.Ε.Θ. έως και τις 7 Νοεμβρίου, όπου και θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκδηλώσεις. Γι’ αυτό μην τις χάσετε!