14:17, Παρασκευή
21 Ιανουαρίου 2022

Ρητορικός Όμιλος Νομικής ΑΠΘ: Εκδήλωση για τη νομική αντιμετώπιση της γυναικοκτονίας

Ο Ρητορικός Όμιλος της Νομικής Σχολής ΑΠΘ, ΘΑΡΣΥΝ, συνεχίζει ακάθεκτος τις δράσεις του με επίκαιρα ζητήματα, που μόνο ενθουσιασμό μπορούν να προκαλέσουν. Έτσι, λοιπόν, ο ΘΑΡΣΥΝ διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση με Θέμα: “Η Νομική Αντιμετώπιση της Γυναικοκτονίας”, αυτή την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 7μμ, στην αίθουσα 112 (“Κωνσταντόπουλος”), στον πρώτο όροφο από την πίσω πλευρά του κτιρίου της ΝΟΠΕ.

Ομιλητές θα είναι ο Λάμπρος Μαργαρίτης, Καθηγητής Ποινικής Δικονομίας, η Ελισάβετ Συμεωνίδου-Καστανίδου, Καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου και ο Κώστας Σταμάτης, Καθηγητής Φιλοσοφίας του Δικαίου. Συντονίστρια θα είναι η Αικατερίνη Φουντεδάκη, Καθηγήτρια Αστικού Δικαίου και Αναπληρώτρια Κοσμήτορας.

Η είσοδος στο κτίριο γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού anti-Covid. Η αίθουσα επιτρέπεται να καλύψει την μέγιστη πληρότητα καθήμενων. Εφόσον κάποιος/α δεν βρει θέση καθήμενου για να παρακολουθήσει, θα πρέπει να αποχωρήσει από την αίθουσα αλλά δεν χρειάζεται να αποχωρήσει και από τη Σχολή. Μπορεί να μεταβεί στην αίθουσα 108, που βρίσκεται στον ίδιο όροφο, για να παρακολουθήσει την εκδήλωση συνδεόμενος/η με τον ιδρυτικό λογαριασμό στον παρακάτω σύνδεσμο live streaming στην πλατφόρμα zoom. Στην αίθουσα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε απαραιτήτως ακουστικά.

Ο σύνδεσμος παρακαλούθησης live streaming για όσους δεν θα βρουν τυχόν θέση είναι ο εξής:

Join Zoom Meeting
https://authgr.zoom.us/j/98979118507?pwd=VlJPTGcyYTg0VThwMlpJQno5TVhFQT09
Meeting ID: 989 7911 8507
Passcode: 093436