Συγκέντρωση με «άρωμα» νεολαίας πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη, το βράδυ ο ειδικός καρδιολόγος και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης, Διαμαντής Γκολιδάκης, στο γνωστό καφέ – μπαρ στο κέντρο της πόλης.
Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση του κ. Γκολιδάκη, στην οποία ξεχώρισε η παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα.
«Αυτή η κυβέρνηση απέδειξε ότι επενδύει στους νέους ανθρώπους και στην καινοτομία και έπεται και συνέχεια με την βοήθεια όλων σας στις κάλπες στις 21 Μαϊου», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. «Δίπλα μου έχω έναν ξεχωριστό άνθρωπο, ο οποίος είναι κορυφαίος υπουργός, μέντορας και προσωπικός μου φίλος», είπε και έδωσε τον λόγο στον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα.
«Οι νέοι είναι ζωή» δήλωσε ο Κώστας Τσιάρας. «Η παρουσία τόσων πολλών νέων εδώ είναι απόδειξη ότι η νεολαία ενδιαφέρεται και θέλει να συμμετέχει στα κοινά. Είναι η πρώτη περίοδος μετά από σχεδόν 10 χρόνια που έγινε επαναπατρισμός παιδιών που έφυγαν από τη χώρα, γεγονός που αποδεικνύει το έργο της κυβέρνησης», τόνισε ο κ.Τσιάρας. «Σε λιγότερο από 20 μέρες, στις εθνικές εκλογές, βάζουμε άλλο ένα σκαλοπάτι στην αναβάθμιση της Ελλάδας. Εύχομαι οι νέοι να έχουν όλα όσα θελήσουν και εμείς σαν κυβέρνηση δεσμευόμαστε ότι θα τους στηρίξουμε, ώστε να τα αποκτήσουν», είπε ο υπουργός, ενώ παράλληλα τόνισε ότι «ο Διαμαντής είναι ένας πολλά υποσχόμενος πολιτικός που εύχομαι να έχω δίπλα μου στα πολιτικά έδρανα».
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση










