Έκκληση Π. Καψή να αδειάσει το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ - Karfitsa.gr
Media

Έκκληση Π. Καψή να αδειάσει το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

kapsis-radiomegaroΟ Παντελής Καψής, υφυπουργός με αρμοδιότητα τη Δημόσια Τηλεόραση, ζήτησε τη Δευτέρα να αδειάσει το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής αφού σε διαφορετική περίπτωση η χώρα μας δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες που απαιτούνται για την κάλυψη της ελληνικής προεδρίας.

Η έκκληση του υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης έγινε από το βήμα της Βουλής.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καψής απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινού σημείωσε πως αν δεν επανέλθει σε σύντομο χρονικό διάστημα η Δημόσια Τηλεόραση στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, θα είναι ανέφικτη η κάλυψη της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ, και αυτό όπως είπε, «ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους».

«Όσο παρατείνεται η εκκρεμότητα, τόσο οι προσλήψεις χάνουν το νόημα» ξεκαθάρισε ο κ. Καψής ενώ αναφερόμενος στις νέες θέσεις εργασίας ξεκαθάρισε πως πολύ σύντομα θα γίνει η προκήρυξη των νέων θέσεων για την στελέχωση της ΝΕΡΙΤ και οι προσλήψεις θα γίνουν με κριτήρια ουσίας, αξιοκρατία.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του ο κ. Καψής ανέφερε ότι οι αποζημιώσεις στους πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ θα είναι πλήρεις όπως προβλέπονται από την σχετική τροπολογία που έχει ψηφιστεί στη Βουλή.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ