Έκλεψαν καλώδια της ΔΕΗ κι άφησαν χωρίς νερό μια πόλη! - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Έκλεψαν καλώδια της ΔΕΗ κι άφησαν χωρίς νερό μια πόλη!

Το γεγονός κατήγγειλε ο δήμαρχος ο οποίος ταυτόχρονα συνεχάρη τους εργαζόμενους που έσπευσαν να... φωτο Σ. Αυγητίδης

ΔΕΗ, φωτο Σάββας Αυγητίδης

«Μόνο μια λέξη μπορεί να πει κανείς για την πράξη των ασυνείδητων δραστών: Ντροπή! Δυστυχώς γίναμε μάρτυρες μιας πράξης που εμφανίζει σοβαρά συμπτώματα εκφυλισμού της κοινωνίας. Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους πως μπορεί κάποιοι να κλέβουν αντικείμενα λίγων μόλις ευρώ αφήνοντας χωρίς νερό μέσα στο καλοκαιρινό καμίνι μια ολόκληρη πόλη» σημειώνει με έμφαση ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

Φωτο Σάββας Αυγητίδης / Αμαξοστάσιο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Η αντικοινωνικότητα σε όλο της το μεγαλείο! Ασυνείδητοι δράστες έκλεψαν από την ΔΕΥΑ Χορτιάτη καλώδια της ΔΕΗ αξίας ελάχιστων ευρώ με αποτέλεσμα να διψάσει το Φίλυρο για οκτώ ώρες!

Για να κερδίσουν λίγα ευρώ, κλέβοντας καλώδια της Δ.Ε.Η., άφησαν μέσα στο κατακαλόκαιρο χωρίς νερό μια ολόκληρη πόλη. Οι ασυνείδητοι δράστες διέρρηξαν την Τρίτη το κεντρικό αντλιοστάσιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χορτιάτη (Δ.Ε.Υ.Α. Χορτιάτη) στην περιοχή του Φιλύρου που τροφοδοτεί ολόκληρο το ομώνυμο δημοτικό διαμέρισμα και έκλεψαν ποσότητα ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και καλώδια της Δ.Ε.Η.

Αποτέλεσμα της αντικοινωνικής αυτής συμπεριφοράς ήταν να διακοπεί η υδροδότηση σε ολόκληρη τη δημοτική κοινότητα Φιλύρου για περίπου οκτώ ώρες.

Άμεσα η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χορτιάτη υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων, ενώ τα ειδικά της συνεργεία όπως και της Δ.Ε.Η. κατέβαλλαν τιτάνιες προσπάθειες και αποκατέστησαν αυθημερόν τις ζημιές που προκλήθηκαν από την κλοπή και ήδη η υδροδότηση επανήλθε κανονικά.

«Μόνο μια λέξη μπορεί να πει κανείς για την πράξη των ασυνείδητων δραστών: Ντροπή! Δυστυχώς γίναμε μάρτυρες μιας πράξης που εμφανίζει σοβαρά συμπτώματα εκφυλισμού της κοινωνίας. Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους πως μπορεί κάποιοι να κλέβουν αντικείμενα λίγων μόλις ευρώ αφήνοντας χωρίς νερό μέσα στο καλοκαιρινό καμίνι μια ολόκληρη πόλη» τόνισε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

«Από τη μια μεριά η πράξη ντροπής, αλλά το παρήγορο είναι ότι στον αντίποδα, από την άλλη μεριά η πράξη αυτοθυσίας. Συγχαίρω δημόσια την διοίκηση και το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α. Χορτιάτη, αλλά τους εργαζομένους της ΔΕΗ για τις τιτάνιες προσπάθειες που κατέβαλλαν ώστε να πάψουν να ταλαιπωρούνται χιλιάδες συμπολίτες μας, μεταξύ των οποίων παιδιά και άνθρωποι της τρίτης ηλικίας. Χάρις στην ετοιμότητα και στις άοκνες προσπάθειες τους το πρόβλημα στο δίκτυο επιλύθηκε σε χρόνο ρεκόρ και η υδροδότηση στο Φίλυρο επανήλθε αυθημερόν» σημείωσε ο κ Καϊτεζίδης (παλαιότερη φωτο του δημάρχου με εκπρόσωπο των εργαζομένων)

Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ