«Έκρηξη τιμών» σήμερα στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης! - Karfitsa.gr
Οικονομία

«Έκρηξη τιμών» σήμερα στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης!

Τα καταστήματα ανοικτά έως τις 8 το βράδυ…

agora1 (20)

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να τονώσει την εμπορική κίνηση στα μαγαζιά, εξήγγειλε τετραήμερο προσφορών από την Τετάρτη 11 Μαΐου, με αποκορύφωση σήμερα Σάββατο 14 Μαΐου 2016, με έκρηξη τιμών.

Ο Εμπορικός Σύλλογος τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι οι καταστηματάρχες οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν τις εκπτώσεις με προσφορές, μέχρι το Σάββατο 14 Μαΐου, να γνωρίζουν ότι «σύμφωνα με το νόμο κατά τη διενέργεια προσφορών θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το 50% του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα».

Τέλος, ο ΕΣΘ καλεί τα μέλη του να κρατήσουν τα καταστήματά τους ανοικτά έως τις 8 το βράδυ, σήμερα Σάββατο 14 Μαΐου, «κάνοντας έκρηξη τιμών εκείνη τη μέρα».

 

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ