ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ρούλα ΚορομηλάΣε ανάρτηση της στο fb, προσπαθεί να βάλει «κάθε κατεργάρη στον πάγκο του» για όσα της… εμφάνισης, σχολιάζουν εκπρόσωποι ΜΜΕ, κυρίως τηλεοπτικών και «πρωτοκλασάτων»! Αιτία είναι οι προσβολές, όπως σημειώνει, σε βάρος της αγαπημένης ερμηνεύτριας των επιτυχιών, εντός και εκτός Ελλάδας! Γράφει χαρακτηριστικά στη δήλωση της:

«Αν το να χλευάζεις με τον απεχθέστερο τρόπο μια γυναίκα , (δημόσιο πρόσωπο ) και συγκεκριμένα την Έλενα Παπαριζου , για το αν έχει η δεν εχει παραπανίσια κιλά, και να παρουσιάζεις μια κάκιστη γωνία λήψης μιας φωτογραφίας , ως πραγματική εικόνα , καθυβριζοντας την , είσαι και ρατσιστής , και αγενής , και μικρόψυχος , και εμπαθής κι ολα τα κακά της μοίρας σου … Και μαζί με εσένα και όλοι, όσοι ασπάζονται την κακόβουλη άποψη σου  (σχολιάζοντας  ως τιμητές των πάντων ) σε μια εποχή που προσπαθούμε να δώσουμε γροθιά στο ρατσισμό και στο μπουλινγκ, και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι …

Και για του λόγου το αληθές, εσείς οι ίδιοι δεν ήσασταν που πριν μερικά χρόνια την αποθεώνατε , την εξυμνούσατε και τρέχατε για μια δήλωση κι ένα στιγμιότυπο ; Και απο πότε το ταλέντο και η αξία ενός ανθρώπου καθορίζεται από τα κιλά και τα διπλοσάγονα ; Απο πότε οι κοιλιακοί απέκτησαν φωνή. Ψυχή. Ήχο , χρώμα πάθος, προσωπικότητα και προσφορά;;; Κι άλλα συναφή;; κι αν αυτό είναι δημοσιογραφία , να λοιδορείτε την εξωτερική εμφάνιση κάποιου όπως βολεύει το νοσηρό μυαλό σας,  σας αφήνω στην κρίση των αντικειμενικών ηθικών δικαίων συνανθρώπων μας … Το «έχω χώρο στο δημόσιο λόγο» δεν σημαίνει ότι δικαιούμαι  να «ασελγώ » ανθρώπινες ψυχές … Αυτα προς το παρόν…»

Σχολιάστε