Εξώδικο στον Πάνο Καμμένο απέστειλε η Ραχήλ Μακρή! - Karfitsa.gr
Πολιτική

Εξώδικο στον Πάνο Καμμένο απέστειλε η Ραχήλ Μακρή!

Για την παραπομπή της στην επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος...

raxil-makri2

Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του προέδρου του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέστειλε η βουλευτής του κόμματος Ραχήλ Μακρή, για την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, η οποία θα συνεδριάσει την Τρίτη 7 Οκτωβρίου.

«Αν και δεν μου προκαλεί καμία κατάπληξη πλέον ο ασυνήθης και εξωθεσμικός –μη συνάδων με τα κοινοβουλευτικά ήθη- τρόπος με τον οποίο και αυτή τη φορά ενεργήσατε, σας επαναφέρω στην τάξη, υπενθυμίζοντάς σας τις προβλεπόμενες διαδικασίες που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της κατά το άρθρο 30 Επιτροπής Δεοντολογίας του Κινήματος» αναφέρει στο εξώδικό της η κ. Μακρή.

Μάλιστα, ζητά εντός τριών ημερών να της γνωστοποιηθούν εγγράφως:

Α. Πότε συνεκλήθη η Επιτροπή, και με πρωτοβουλία τίνος εκ των (ανεξάρτητων) μελών της;

Β. Ποιο είναι το σκεπτικό της παραπομπής μου, που κρίθηκε (sic) ως απαραίτητη για τον «πειθαρχικό μου έλεγχο», για μια ανάρτηση στο facebook, όπου δεν αναφερόμουν ονομαστικά σε κανένα βουλευτή ή στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά χρησιμοποιούσα γενικούς και αφηρημένους χαρακτηρισμούς για να στιγματίσω προσβλητικές και αήθεις συμπεριφορές εναντίον μου;

Γ. Με ποιο έγγραφο και πότε μου κοινοποιήθηκε η σχετική «παραπομπή» μου;»

Απευθυνόμενη στον κ. Καμμένο, η κ. Μακρή προσθέτει: «Εάν οι δηλώσεις σας για την παραπομπή μου στην Επιτροπή Δεοντολογίας, δεν στερούνται ουσιαστικού περιεχομένου, σας καλώ να μου κοινοποιήσετε πάραυτα την υποτιθέμενη “αιτιολογημένη αναφορά” αυτής της Επιτροπής όπως ορίζει το καταστατικού του Κινήματος. Ειδάλλως θα σας καταγγείλω δημόσια για πρωτοφανή αντικαταστατική συμπεριφορά που με στοχοποιεί και με υπονομεύει προσωπικά και πολιτικά».

Τέλος η κ. Μακρή καλεί τον κ. Καμμένο και όλα τα μέλη και στελέχη του κινήματος ή και μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στα οποία, όπως λέει, οφείλει να κοινοποιήσει την εξώδικη διαμαρτυρία, να αποστούν «εφεξής οιασδήποτε δηλώσεως, σχολίου η υπαινιγμού, διά του Τύπου ή των ΜΜΕ, ή των κοινωνικών δικτύων» που θα αφορά το πρόσωπό της, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, όπως λέει, θα αναγκαστεί να λάβει τα απαραίτητα νομικά μέτρα για την προστασία της πολιτικής αλλά και προσωπικής της αξιοπρέπειας.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ, στις 29 Σεπτεμβρίου, είχε πει ότι η κ. Μακρή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε αυτή μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και για τον λόγο αυτό παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων.

Είχε προσθέσει ότι «για το μέλλον της κ. Μακρή στους ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν η Επιτροπή Δεοντολογίας και φυσικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ