Έκτακτη αιμοδοσία σήμερα στην πλατεία του Ευόσμου! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Έκτακτη αιμοδοσία σήμερα στην πλατεία του Ευόσμου!

Λόγω των αυξημένων αναγκών…

aimodosia

Λόγω των αυξημένων αναγκών για αίμα –φαινόμενο ιδιαίτερα έντονο κατά την καλοκαιρινή περίοδο– ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου προχωρά στην οργάνωση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ σήμερα Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. στην πλατεία Ευόσμου, όπου θα βρίσκεται εγκατεστημένη η κινητή μονάδα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι δεν έχουν δώσει αίμα εδώ και τέσσερις ημερολογιακούς μήνες, να δώσουν το παρών τους σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Παράλληλα ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, επιθυμώντας να συμβάλλει στην προσπάθεια των νοσηλευτικών ιδρυμάτων για την κάλυψη των αναγκών για αίμα, απευθύνει κάλεσμα στους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν στο Κέντρο Αίματος του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα στο ygeia@kordelio-evosmos.gr και στο 2310 558 505. Ώρες αιμοδοσίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 8:30-13:30 και 17:30-19:30
Σαββατοκύριακο: 9:00-12:30.
Σημειώνεται ότι οι εθελοντές αιμοδότες πρέπει να φέρουν μαζί τους ταυτότητα. Οι άντρες μπορούν να δώσουν αίμα κάθε τρεις μήνες και οι γυναίκες κάθε τέσσερις. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Μαβίλη & Πυθαγόρα (περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου), στο ygeia@kordelio-evosmos.gr και στο 2310 558 505, αλλά και στο Facebook, https://www.facebook.com/healthdeptevosmos.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ