Εκτός λειτουργίας σήμερα το Taxisnet - Karfitsa.gr
Οικονομία

Εκτός λειτουργίας σήμερα το Taxisnet

Στις 30 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για την 1η δόση του ΕΝΦΙΑ

ÄÇÌÏÓÉÏÓ ÔÏÌÅÁÓ-ÓÔÉÃÌÉÏÔÕÐÁ ÁÐÏ ÅÖÏÑÉÁ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Taxis, «οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών δεν θα είναι διαθέσιμες από την Κυριακή (28-9-2014) στις 12.00 μ.μ. έως τη Δευτέρα (29-9-2014) στις 07.00 π.μ. λόγω προγραμματισμένων εργασιών προληπτικής συντήρησης».

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με ανακοίνωσή της συστήνει στους φορολογουμένους να αποφεύγουν την πρόσβαση στο Taxisnet τις ώρες αιχμής, δηλαδή από τις 09.00 έως τις 15.00 και από τις 17.00 έως τις 20.00.

«Λόγω της ταυτόχρονης λήξης των ημερομηνιών υποβολής του Φ.Π.Α., πληρωμής της 2ης δόσης της φορολογίας εισοδήματος και πληρωμής της 1ης δόσης του ΕΝ.Φ.Ι.Α., παρατηρείται υψηλό φορτίο στις υποδομές του ΤΑΧΙS τις ώρες 09.00 – 15.00 και 17.00 – 20.00. Με δεδομένο ότι όλοι οι διαθέσιμοι υπολογιστικοί πόροι έχουν ήδη διατεθεί για τις συγκεκριμένες ανάγκες, παρακαλούνται οι φορολογούμενοι να χρησιμοποιούν το ΤΑXIS για την εκτύπωση των εκκαθαριστικών φορολογίας εισοδήματος και ΕΝ.Φ.Ι.Α. τις ώρες μη αιχμής και κατά προτίμηση μετά τις 22.00» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να εφοδιαστούν εγκαίρως με το ειδοποιητήριο πληρωμής του ΕΝΦΙΑ, καθώς η προθεσμία για την καταβολή της 1ης δόσης από το σύνολο των 6,2 εκατομμυρίων υπόχρεων, εκπνέει την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου.

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ