Εκτροχιασμός τρένου λόγω κατολίσθησης-Διεκόπησαν δρομολόγια... - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Εκτροχιασμός τρένου λόγω κατολίσθησης-Διεκόπησαν δρομολόγια…

Ταλαιπωρία επιβατών στα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Αθήνα και Αθήνα - Θεσσαλονίκη

traino

Στο σημείο που συνέβη ο εκτροχιασμός της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σήμερα τα ξημερώματα, η γραμμή είναι μονή και διασχίζει δύσβατες ορεινές περιοχές. Τα βαγόνια της αμαξοστοιχίας με αριθμό 80505 ήταν, ευτυχώς, κενά.

Η λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνας- Θεσσαλονίκης στο σταθμό Λιλαία, στην περιοχή της Αμφίκλειας, διεκόπη, τα ξημερώματα στις 02:40.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κανείς από το προσωπικό του εμπορικού τρένου δεν έπαθε τίποτα. Στο σημείο τις τελευταίες ώρες επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές βροχοπτώσεις και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο εκτροχιασμός οφείλεται σε κατολίσθηση στην ορεινή αυτή περιοχή.

Οι επιβάτες της βραδινής αμαξοστοιχίας 601 από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα, θα μετεπιβιβαστούν σε λεωφορεία για να συνεχίσουν το ταξίδι τους με πολύωρη δυστυχώς καθυστέρηση.

Για τους επιβάτες που ξεκινούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ή αντίστροφα με τα πρωινά δρομολόγια των τραίνων, θα γίνεται μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα μεταξύ Λιανοκλαδίου – Τιθορέας.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ