Eντοπίστηκαν συνολικά 1.000 αρχεία (εικόνας και βίντεο) με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων
Ο ανήλικος συνελήφθη σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας έπειτα από καταγγελία στη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος για χρήστη διαδικτυακής πλατφόρμας, ο οποίος προτίθεται να διακινήσει υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Μετά από αλληλογραφία με τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, καθώς και από την περαιτέρω αστυνομική προανάκριση, προέκυψαν τα στοιχεία και ο τόπος κατοικίας του.
Ακολούθησε έρευνα, πρωινές ώρες της Πέμπτης 7 Αυγούστου 2025, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία αρμοδίου δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Από την επιτόπια ψηφιακή ανάλυση που διενεργήθηκε στα κατασχεθέντα κινητά τηλέφωνα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του κατηγορουμένου στην υπόθεση, ενώ εντοπίστηκαν συνολικά 1.000 αρχεία (εικόνας και βίντεο) με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων, πράξη για την οποία συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, κακουργηματικού χαρακτήρα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.