Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο μετά από επεισόδιο που φέρεται να σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας με την πρώην σύζυγό του.
Το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται την κατηγορία όπως του αποδίδεται.
Από την πλευρά της, η πρώην σύζυγός του, Μαρία Κουτσαντώνη, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1, περιέγραψε το περιστατικό ως «μια μικρή διαμάχη» που έληξε, σημειώνοντας πως δεν υπέβαλε μήνυση, καθώς έχουν ένα παιδί μαζί.
«Βρεθήκαμε σε μια άσχημη στιγμή και τελείωσε. Ήταν λάθος όλο αυτό που έγινε. Ίσως έγινε στα νεύρα του, είπαμε δυο κουβέντες παραπάνω. Τέλος. Απλά δεν πρέπει πια να ξανασυναντηθούμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.
Στην ίδια συνέντευξη ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί καμία επαφή στο μέλλον:
«Δεν θέλω καμία επαφή πια, τέλος. Αυτό το λέω και το ξαναλέω και θα το λέω σε όλη τη ζωή μου. Μακριά από εμένα και όπου είναι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Γενικά, όλοι μακριά από εμένα».