ΠΡΟΙΚΑ: Η γαλακτοβιομηχανία – «στολίδι» του Σοχού Θεσσαλονίκης που κάνει το ΠΟΠ κασέρι διάσημο σε όλο τον κόσμο

Με εμπειρία τεσσάρων γενεών, γεύσεις που ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και την ποιότητά τους και συνταγές «από πάππου προς πάππον», τα ελληνικά τυριά της τυροκομικής μονάδας ΠΡΟΙΚΑ κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την αγορά του εξωτερικού, κάνοντας τους Ευρωπαίους να επιλέγουν στη διατροφή τους παραδοσιακό κασέρι, μανούρι, φέτα και γραβιέρα. Ρεπορτάζ: Ελίνα Τουκουσμπαλίδου Η γαλακτοβιομηχανία που … Συνεχίστε να διαβάζετε το ΠΡΟΙΚΑ: Η γαλακτοβιομηχανία – «στολίδι» του Σοχού Θεσσαλονίκης που κάνει το ΠΟΠ κασέρι διάσημο σε όλο τον κόσμο.