Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης που έχει τραβήξει τα βλέμματα μεταξύ Στέφανου Παπαδόπουλου και Γιώργου Μαζωνάκη βρέθηκε και το νυχτερινό κέντρο όπου εργάζεται ο 22χρονος. Ο ιδιοκτήτης του, Παναγιώτης Σαρδελής, πήρε σαφή θέση, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να κατηγορείται «το πρώτο όνομα στην Ελλάδα» και χαρακτηρίζοντας τον νεαρό τραγουδιστή «ανώριμο». Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει την επαγγελματική συνεργασία με τον Παπαδόπουλο, θεωρώντας ότι η μήνυση προκάλεσε ζημιά στην εικόνα του καταστήματος.
Ο ιδιοκτήτης τόνισε ότι η συνεργασία ξεκίνησε τυχαία, χωρίς να γνωρίζει τις προθέσεις του νεαρού, και επεσήμανε ότι οι καταγγελίες φαίνεται να υποκινούνται από εξωτερικούς παράγοντες. Η θέση του νυχτερινού κέντρου δίνει μια σημαντική διάσταση στην υπόθεση, ενώ η υπόθεση συνεχίζει να προκαλεί έντονο ενδιαφέρον στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και της μουσικής βιομηχανίας.
Ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε αντίθετος με την κίνηση του νεαρού, χαρακτηρίζοντάς τον «ένα παιδάκι που δεν ξέρει τι του γίνεται» και τονίζοντας ότι δεν μπορεί να κατηγορεί «το πρώτο όνομα στην Ελλάδα». Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει την επαγγελματική συνεργασία με τον Παπαδόπουλο, καθώς θεωρεί ότι προκάλεσε ζημιά στο μαγαζί και την εικόνα του.
Στην ανάλυσή του, ο Σαρδελής υποστήριξε ότι η συνεργασία του με τον νεαρό τραγουδιστή ξεκίνησε τυχαία, χωρίς να γνωρίζει τη προσωπικότητά του, και ότι δεν αντιλήφθηκε τίποτα από τα όσα καταγγέλλει ο Παπαδόπουλος. Ο ίδιος περιέγραψε επίσης ότι ο νεαρός φέρεται να έχει υποκινηθεί από εξωτερικούς παράγοντες για τις καταγγελίες.




