Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου αλλάζει... όνομα! - Karfitsa.gr
Αθλητικά

Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου αλλάζει… όνομα!

Γιατί οι μέτοχοι αποφάσισαν...

skodaxanthi312015

Σημαντική είδηση προέκυψε σήμερα και αφορά την ομάδα της Ξάνθης!

Την ομάδα την γνωρίζουμε ως SKODA Ξάνθη εδώ και σχεδόν 25 χρόνια, ωστόσο σε δύο χρόνια, το SKODA θα φύγει από το όνομα της Ξάνθης!

Οι μετοχές της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη ανήκουν στην ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ, εταιρία συμφερόντων του Χρήστου Πανόπουλου, η οποία υπήρξε αποκλειστικός αντιπρόσωπος της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ελλάδα.

Εδώ και περίπου 10 μέρες, η μητρική SKODA κατήγγειλε τη σύμβαση με την ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ, και η συνεργασία τους θα λήξει στις 30 Μαίου 2017. Αυτό σημαίνει ότι και τα επόμενα δύο χρόνια η ομάδα θα συνεχίσει να ονομάζεται SKODA Ξάνθη και από την 31η Μαίου 2017, θα φύγει το SKODA από το όνομά της!

 

Η ανακοίνωση της ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ αναφέρει τα εξής :

“Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., μεταξύ των άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων της, υπήρξε η αποκλειστική αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της SKODA, για 35 συναπτά έτη.

Την 29η Μαΐου 2015, η SKODA AUTO a.s. κατήγγειλε τη σύμβαση που είχε με την ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. γνωστοποιώντας της ταυτόχρονα, ότι η μεταξύ τους σχέση θα λήξει την 30η Μαΐου 2017.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., για λόγους επαγγελματικής δεοντολογίας δεν θα αναφερθεί στους λόγους της καταγγελίας. Αυτό είναι υποχρέωση, και το αφήνει στη διακριτική ευχέρεια της SKODA AUTO a.s. να το πράξει.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και τώρα που γράφεται αυτό το Δελτίο Τύπου, κατείχε και κατέχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αγοράς που κατέχει η SKODA στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, και παράλληλα το τετραπλάσιο από τις χώρες της Μεσογείου.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. είναι μία από τις πιο Υγιείς εταιρείες του χώρου και Όχι μόνο. Και θα παραμείνει έτσι.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στους ήδη υπάρχοντες ή μέλλοντες πελάτες της, αλλά και τους πιστούς συνεργάτες της, θα εξυπηρετεί και θα ανταποκρίνεται στις συμβατικές ή άλλες, υποχρεώσεις της με τον ίδιο ακριβώς συνεπή τρόπο που το πράττει κατά τα τελευταία 35 συναπτά έτη της συνεργασίας της με τη SKODA AUTO a.s.

Με την ευκαιρία, θέλουμε, για μία ακόμη φορά, να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες της SKODA για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο όνομα της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. όλα αυτά τα χρόνια, όπως και όλους αυτούς που θα το πράξουν μέχρι την 30η Μαΐου 2017.

ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε.”

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ