Ένας στους δέκα Βρετανούς κάνει σεξ στο αεροδρόμιο για να... περάσει η ώρα! - Karfitsa.gr
Διεθνή

Ένας στους δέκα Βρετανούς κάνει σεξ στο αεροδρόμιο για να… περάσει η ώρα!

Νέα έρευνα

 

ImageHandler

Ένας στους δέκα Βρετανούς έχει κάνει σεξ στο χώρο του αεροδρομίου ενώ περιμένει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Οι υπόλοιποι προτιμούν να διαβάσουν βιβλία, να επισκεφθούν τα duty free ή το μπαρ του αεροδρομίου για να φάνε και να πιούν.

Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η εταιρεία “Jetcom” και δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα “Telegraph”, ένας στους δέκα επιβάτες υποστηρίζει ότι απόλαυσε τον έρωτα στο χώρο του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, το 76% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι επιδόθηκε σε σεξουαλικές περιπτύξεις με τον/την σύντροφό του στις τουαλέτες του αεροδρομίου, ενώ το 21% επέλεξε να κάνει σεξ σε κάποιον άλλο χώρο (για παράδειγμα, αποθήκη).

Όσοι, πάλι, δεν ήθελαν να ικανοποιήσουν τις ερωτικές τους… ορέξεις περιμένοντας την πτήση τους, επισκέφθηκαν τα εστιατόρια του αεροδρομίου, μία τακτική που εφαρμόζουν οι περισσότερη επιβάτες (79%). Το 52% των ερωτηθέντων προτίμησε να διαβάσει το αγαπημένο του βιβλίο και το 30% να κάνει αγορές στα duty free.

Το 60% των ερωτηθέντων που παραδέχτηκαν ότι έκαναν σεξ στο αεροδρόμιο , υποστήριξαν ότι αισθάνονταν ότι ήταν σε… πνεύμα διακοπών ενώ το 27% ήθελε να δοκιμάσει κάτι… απαγορευμένο.

Στο Αμπού Ντάμπι, πάντως, τα αεροδρόμια έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα την ικανοποίηση των επιβατών. Γι΄αυτό και στις αίθουσες αναμονής, έχουν “στήσει” ειδικά δωμάτια όπου οι επιβάτες μπορούν να κάνουν σάουνα και να χαλαρώνουν περιμένοντας τη πτήση τους, κι ό,τι προκύψει…

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ