Ενημερωθείτε για όλα όσα θα συμβούν σήμερα... πρωταπριλιά! - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Ενημερωθείτε για όλα όσα θα συμβούν σήμερα… πρωταπριλιά!

Τι προβλέπουν τα ζώδια;

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Αλλαγή διάθεσης από σήμερα. Η Σελήνη στον τομέα των επαγγελματικών σας υποθέσεων, θα σας κάνει να προβληματιστείτε αρκετά. Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει να μην μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Μην πάρετε καμία απόφαση αν δεν έχετε δει τις καταστάσεις από όλες τις πλευρές.

Ταύρος   Η Σελήνη στον Αιγόκερο θα γλυκάνει λίγο την προσωπική σας ζωή, ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε έναν προγραμματισμό για προσεχή ταξίδι, όπου θα συμβούν κάποιες αλλαγές μέχρι την υλοποίηση του. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα πρέπει να προσέξετε το τι θα πείτε στους άλλους, γιατί αργότερα μπορεί να χρησιμοποιήσουν τα λεγόμενα σας για να σας βλάψουν.

Δίδυμοι   Θα παρουσιαστούν κάποια εμπόδια στην επικοινωνία σας με τον/τη σύντροφό σας. Μην φτάνετε τα πράγματα στα άκρα τη στιγμή που κι εσείς δεν έχετε πράξει τα καλύτερα. Όλα θα εξαρτηθούν από τη σωστή διαχείριση της κατάστασης και η εξέλιξη βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Η συμπεριφορά των άλλων θα είναι καλύτερη, αν εσείς μπορέσετε να διαχειριστείτε πιο σωστά τις καταστάσεις.

Καρκίνος   Η Σελήνη στον Αιγόκερο σήμερα θα σας βοηθήσει σε θέματα σχέσεων. Πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν έντονα κάποια προσωπικά θέματα. Καλό είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με πολύ δικά σας άτομα. Αφήστε τη μέρα να περάσει με κάποια σχετική ηρεμία χωρίς να αναλύετε τα πάντα, ιδίως με τα πρόσωπα της οικογένειας.

Λέων   Κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι ανατρεπτικό στην επαγγελματική σας πορεία. Θα υπάρξει οπωσδήποτε εύνοια σε κάποιο δημιουργικό σας θέμα. Τη μέρα αυτή μάλλον θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας μετά από μία περίοδο στρες.

Παρθένος   Η Σελήνη σήμερα στον Αιγόκερο, σας δίνει μια αρκετά καλή διάθεση σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή.  Πολύ πιθανόν επίσης να πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια θέματα που αφορούν τον τρόπο που παράγετε έργο. Απαντήσεις που βρίσκονται πολύ κοντά σας, ακόμη δεν είναι ο κατάλληλος καιρός να τις  υλοποιήσετε.

Ζυγός   Θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους και να δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Σήμερα κάντε ένα διάλειμμα στο φορτωμένο σας πρόγραμμα κι αφήστε για λίγο πίσω αυτά που σας κουράζουν. Αγαπημένα πρόσωπα θα βρεθούνε πλάι σας και θα κάνουν πολύ καλό στην ψυχική σας ισορροπία.

Σκορπιός   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν και σήμερα. Πολύ πιθανόν να αναζητήσετε μια άλλη επαγγελματική απασχόληση, εκτός από αυτή που ήδη κάνετε. Η πορεία ή όχι αυτής σας της απόφασης θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά οφέλη. Το θέμα είναι ότι για κάποιους λόγους, τα εισοδήματα σας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Τοξότης   Σήμερα θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, αν δεν θέλετε να χαλάσουν οι σχέσεις σας με τον/τη σύντροφό σας. Οι απόλυτες συμπεριφορές χωρίς να γίνεστε διαλλακτικοί φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε. Ένα ταξίδι, μια έστω μικρή μετακίνηση θα είναι η αιτία να ανανεώσετε την ψυχική σας διάθεση.

Αιγόκερως   Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σάς κάνει να αναζητάτε την συντροφική ολοκλήρωση. Θα υπάρξουν αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, που φέρνετε μεγάλη ευθύνη για ό,τι θα συμβεί. Η ψυχολογία σας είναι περίεργη σήμερα κι ο λόγος είναι ότι άλλα θέλετε να κάνετε από το πρωί, αλλά θα υπάρχουν αλλαγές σε κάθε επίπεδο.

Υδροχόος   H προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει σήμερα αρκετά. Βέβαια, καλό είναι οι σημαντικές αποφάσεις να μην παρθούν αυτήν τη στιγμή. Μία τάση για απομόνωση θα έχετε από το απόγευμα και μετά.  Πολύ πιθανόν σήμερα να έχετε μία επαγγελματική πρόταση.

Ιχθείς   Πολύ πιθανόν για κάποιους λόγους να μπει ένα εμπόδιο από την οικογένεια, σε μία επιδίωξη σας επαγγελματική. Θα ενεργήσει σαν τροχοπέδι  στην ανάπτυξη σας κι ίσως να μην μπορείτε να κάνετε και διαφορετικά. Από το βράδυ αλλάζουν οι συνθήκες και παρουσιάζονται ευχάριστες προτάσεις για να διασκεδάσετε.

backstage24.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ