Ενημερωθείτε για τα έργα στον περιφερειακό για να μην πετύχετε... μποτιλιάρισμα! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Ενημερωθείτε για τα έργα στον περιφερειακό για να μην πετύχετε… μποτιλιάρισμα!

Όλες οι προγραμματισμένες εργασίες για την επόμενη βδομάδα

PERIFEREIAKH 7

Στο οδικό τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Πυλαίας – Πανοράματος (Κ11) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Κωνσταντινουπολίτικων (Μαλακοπή, Οδός Γρ. Λαμπράκη – Κ10) θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα οι εργασίες συντήρησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στο οδικό τμήμα ανάμεσα στους κόμβους Κ11 και Κ10 συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα προχωρήσουν σε κοπή της βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) επί της κεντρικής διαχωριστικής νησίδας, με κατεύθυνση προς τα δυτικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 έως την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών στην κατεύθυνση προς τα δυτικά θα είναι καθημερινά στις 9 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ