Ενίσχυση Κοινωνικών Παντοπωλείων και συσσιτίων από την INTERLIFE - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Ενίσχυση Κοινωνικών Παντοπωλείων και συσσιτίων από την INTERLIFE

Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη

ΟΜΙΛΟΣ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ

Με κίνητρο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο στην περίοδο των Χριστουγέννων,  η INTERLIFE Ασφαλιστική προχώρησε στη δωρεά 2 τόνων τροφίμων που διατέθηκαν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια.

Συγκεκριμένα αποδέκτες της προσφοράς ήταν, η Ιερά Μητρόπολη Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης για το ημερήσιο συσσίτιο 450 ατόμων στην ενορία Αγίου Αθανασίου στον Εύοσμο, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής για το Κοινωνικό του Παντοπωλείο και ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων που έχει δημιουργήσει μόνιμες κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Κερατσινίου-Δραπετσώνας & Περάματος, στο Δήμο Πειραιά, στο Δήμο Νίκαιας και στο Δήμο Κορίνθου.

Η πρωτοβουλία αυτή συντάσσεται στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων της κοινωνίας που πλήττονται ιδιαίτερα από την Οικονομική Κρίση, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Προσφέρω Αλλιώς»που υλοποιεί η εταιρία.

Παράλληλα με τις ενέργειες της εταιρίας, οι εργαζόμενοι στον Όμιλο INTERLIFE αποφάσισαν να συνδράμουν και αυτοί συγκεντρώνοντας τρόφιμα για τα πρωινά γεύματα 250 παιδιών (που σιτίζονται από το συσσίτιο της ενορίας του Αγ. Αθανασίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης), είδη ρουχισμού, παπούτσια και παιδικά παιχνίδια.

ΟΜΙΛΟΣ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ 2

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ