Έντονες αντιδράσεις σε ενορία της Θεσσαλονίκης για τα όσα κυκλοφόρησαν περί «μεγάλης διασποράς από την εκκλησία» - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Έντονες αντιδράσεις σε ενορία της Θεσσαλονίκης για τα όσα κυκλοφόρησαν περί «μεγάλης διασποράς από την εκκλησία»

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στο χωριό της ανατολικής Θεσσαλονίκης όσα κυκλοφόρησαν ότι η διασπορά του κορωνοϊού στην περιοχή οφείλεται στη συμπεριφορά του ιερέα. Μάλιστα στην υπόθεση παρενέβη και ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης που ζήτησε να διενεργηθεί προκαταρκτική και να ελεγχθούν τα όσα αναφέρονται σε σχετικό δημοσίευμα.

Το περιβάλλον του ιερέα του χωριού, το οποίο υποδεικνύεται ως η αιτία της διασποράς και ότι ο ίδιος είναι αρνητής καλώντας τους πιστούς σε Λειτουργία χωρίς κανένα μέτρο, διαψεύδει κατηγορηματικά όσα έχουν διαδοθεί, προκαλώντας μάλιστα την παρέμβαση του εισαγγελέα. «Η Λειτουργία γίνεται σύμφωνα με όσα επιβάλλουν τα μέτρα για την πανδημία και μεταδίδεται διαδικτυακά λόγω των απαγορεύσεων», έλεγαν στην Karfitsa.gr κύκλοι από την εκκλησία του συγκεκριμένου χωριού.

Διαψεύστηκε ακόμη ότι ο ίδιος ο ιερέας νόσησε, ενώ αναφορικά με την κηδεία συγγενικού του προσώπου που πέθανε από κορωνοϊό και ότι κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο, τόνιζαν ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα πραγματικά συνέβησαν. «Η κηδεία έγινε με όλα τα μέτρα και με την παρουσία μόνο των παιδιών και των εγγονών της θανούσης», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σήμερα Δευτέρα ζήτησε να διερευνηθούν τα όσα έχουν κυκλοφορήσει και να εξεταστεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα που σχετίζεται με τις διατάξεις περί μετάδοσης ασθενειών.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ