Επαγγελματίες και έμποροι Θεσσαλονίκης: Να ανοίξουν τώρα όλα τα καταστήματα εστίασης - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Επαγγελματίες και έμποροι Θεσσαλονίκης: Να ανοίξουν τώρα όλα τα καταστήματα εστίασης

Το άνοιγμα όλων των επιχειρήσεων που ανήκουν στον κλάδο της εστίασης ζητά με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει την εστίαση από την Δευτέρα 3 Μαΐου αναμφισβήτητα είναι ένα θετικό γεγονός που ικανοποιεί εργοδότες και υπαλλήλους, οι οποίοι μετά από ένα εξάμηνο απραγίας, επιστρέφουν στην κανονικότητα.

Επιπλέον, η μείωση των κρουσμάτων, μας γεμίζει αισιοδοξία ότι σύντομα θα αρθούν όλοι οι περιορισμοί που υπάρχουν για να λειτουργήσουν απερίσπαστα όλα τα καταστήματα.

Ειδικά, τα καταστήματα της εστίασης που δεν διαθέτουν εξωτερικούς χώρους και εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν.

Για το λόγο αυτό, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, ασπαζόμενη τα αιτήματα των επαγγελματιών του κλάδου, θεωρεί αναγκαία την στήριξη του κλάδου της εστίασης από την πλευρά της Πολιτείας.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι επιχειρήσεις αυτές δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις τρέχουσες υποχρεώσεις και θα βάλουν λουκέτο, αφήνοντας χωρίς δουλειά χιλιάδες ανθρώπους και τις οικογένειες τους.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ