Επενδύουν στην Ελλάδα με... θωρακισμένα οχήματα - Karfitsa.gr
Οικονομία

Επενδύουν στην Ελλάδα με… θωρακισμένα οχήματα

Επένδυση της τάξης του 1.000.000€

brinks_thorakismeno

Να αποδείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην Ελληνική Οικονομία θέλει η η Brink’s Hellas, που ειδικεύεται στην παροχή Total Security Services στην Ελλάδα, η οποία προχωρεί ακάθεκτη στην υλοποίηση του πλάνου επενδύσεών της στην χώρα.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, στα πλαίσια του κυλιόμενου επενδυτικού της προγράμματος εύρους 40 εκατομμυρίων ευρώ, ολοκληρώνει την αγορά και εντάσσει στον στόλο της, ακόμη εννέα καινούργια ειδικά θωρακισμένα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, επένδυση της τάξης του 1.000.000€, τα οποία είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα Ασφαλείας και Επιτήρησης.

Τα νέα οχήματα της Brink’s χτίστηκαν στο σασί του Iveco Daily, GVW 4.2 τόνων, το οποίο για πρώτη φορά χρησιμοποιείται, γι’ αυτόν το σκοπό, στην Ελληνική αγορά. Με την ενσωμάτωση τους στο στόλο της, η Brink’s θα διαθέτει πλέον περί τα 150
Θωρακισμένα και άλλα οχήματα, δρομολογημένα στο σύνολο των 16 ιδιόκτητων καταστημάτων που διαθέτει στις κυριότερες πόλεις της Ελλάδας.

Τα θωρακισμένα οχήματα αυτά είναι περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον, κατηγορίας EURO 6, ενσωματώνοντας τεχνολογίες αιχμής για την μείωση των ρύπων που εκπέμπονται, σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ