"Επιδιώκουμε να γίνουν επενδύσεις στη χώρα μας" - Karfitsa.gr
Πολιτική

“Επιδιώκουμε να γίνουν επενδύσεις στη χώρα μας”

Επιδιώκουμε να γίνουν επενδύσεις στη χώρα μας, να έρθουν στα λιμάνια μας τα ξένα κρουαζιερόπλοια, τόνισε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη σε ομιλία της στο Posidonia Sea Tourism foroum 2013, ζητώντας τη συστράτευση όλων των δυνάμεων της χώρας.

«Χρειαζόμαστε συνεννόηση, κοινωνική ειρήνη, υπευθυνότητα», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε στέλνοντας μήνυμα προς όλους ότι «σκηνές ταλαιπωρημένων τουριστών σε λιμάνια της χώρας ή κλειστούς αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία δεν πρέπει να επαναληφθούν στην Ελλάδα. Στιγματίζουν την εικόνα της, λειτουργούν υπέρ των ανταγωνιστών μας, γκρεμίζουν κάθε προσπάθεια που με κόπο και θυσίες γίνεται το τελευταίο διάστημα».

Αναφερόμενη στις πρωτοβουλίες του υπουργείου Τουρισμού για την ανάπτυξης της κρουαζιέρας, είπε ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι της αναλογεί στο θέμα της βελτίωσης των υποδομών. Κάλεσε ωστόσο να πράξουν το ίδιο η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι τοπικοί φορείς.

Το υπουργείο Τουρισμού, είπε, επενδύει στο τουριστικό προϊόν της κρουαζιέρας, κρατώντας το συντονιστικό ρόλο του ενώ διαβεβαίωσε τον επιχειρηματικό και ναυτιλιακό κόσμο ότι «υπάρχει ξεκάθαρη πολιτική βούληση να αλλάξουμε ότι κρατούσε για τόσα χρόνια καθηλωμένο το θαλάσσιο τουρισμό».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ