Επιμένει μεταρρυθμιστικά και στο Ποτάμι ο Θεοδωράκης - Karfitsa.gr
Πολιτική

Επιμένει μεταρρυθμιστικά και στο Ποτάμι ο Θεοδωράκης

Τι είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Karfitsa.gr…

Θεοδωράκης Λευκός Πύργος

της Έλενας Καραβασίλη

Απάντηση στο Χάρη Θεοχάρη, που έθεσε θέμα ηγεσίας στο Ποτάμι υποστηρίζοντας παράλληλα πως η χώρα χρειάζεται μια νέα κεντρώα ριζοσπαστική παράταξη που θα καταστεί ο χρήσιμος καταλύτης οποιασδήποτε μελλοντικής κυβέρνησης, έδωσε στο Karfitsa.gr ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης από τη Θεσσαλονίκη: «το Ποτάμι εξαρχής προσπαθεί να ενώσει τις ριζοσπαστικές, μεταρρυθμιστικές, προοδευτικές δυνάμεις της χώρας. Δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε τώρα, είναι κάτι που έχουμε πει από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας, ότι θα είμαστε η μαγιά για το καινούριο. Αυτό λοιπόν θα συνεχίσει το Ποτάμι και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και ο επικεφαλής του Ποταμιού».

Σχολιάζοντας το κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά για τη δημιουργία μίας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης με εκλογή αρχηγού από τη βάση, ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε: «πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε να αλλάξουμε στη χώρα. Να συμφωνήσουμε λοιπόν για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα και αμέσως μετά θα δούμε πώς θα συνεχίσουμε με αυτούς που συμφωνούμε».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, που βρίσκεται από χτες στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε νωρίτερα με εκπροσώπους της Ένωσης Οινοπαραγωγών Βορείου Ελλάδος στα γραφεία τους στη Γιαννιτσών 90. Οι οργανώσεις του αμπελοοινικού τομέα προχωρούν τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, για πρώτη φορά στην ιστορία του κλάδου τους, σε κλείσιμο των οινοποιείων τους αντιδρώντας στην επιβολή του ΕΦΚ στο κρασί.

Αυτήν την ώρα ο επικεφαλής του Ποταμιού παίρνει μέρος στην Περιφερειακή Συνάντηση Εθελοντών Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, που πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» στην περιοχή του Λευκού Πύργου, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους.

Θεοδωράκης Λευκός Πύργος (2)

 

Θεοδωράκης Αλέξανδρος Εθνικής Αμύνης

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ