Επιμένει το ΚΚΕ για την τροπολογία - Karfitsa.gr
Πολιτική

Επιμένει το ΚΚΕ για την τροπολογία

Την τροπολογία του για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της υπουργικής απόφασης για την ΕΡΤ επαναφέρει το ΚΚΕ, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος αύριο Πέμπτη.

KKEΤην τροπολογία του για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της υπουργικής απόφασης για την ΕΡΤ επαναφέρει το ΚΚΕ, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος αύριο Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι η συζήτηση επί της τροπολογίας, που είχε κατατεθεί αρχικά στο νομοσχέδιο για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το «Ερρίκος Ντυνάν» δεν έγινε δεκτή χθες στη Βουλή, με αποτέλεσμα το Κομμουνιστικό Κόμμα να αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Η προκλητική και απαράδεκτη απόρριψη από την κυβέρνηση της τροπολογίας του ΚΚΕ, με την ουσιαστική συναίνεση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, δείχνει την υποκρισία των δύο κυβερνητικών εταίρων και τη συμφωνία τους στην αντιλαϊκή πολιτική», αναφέρει ο περισσός σε σημερινή του ανακοίνωση.

«Ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του, να αφήσει στην άκρη τα τερτίπια των κομμάτων της συγκυβέρνησης και να συμπορευτεί με το ΚΚΕ», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ