Επιστρέφει με smartphones και tablets η Nokia! - Karfitsa.gr
Τεχνολογία

Επιστρέφει με smartphones και tablets η Nokia!

Πότε θα είναι διαθέσιμα στην αγορά

nokiaΜετά την ανακοίνωση για επιστροφή στην αγορά των smartphones αλλά και δεκάδες leaks που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ, ήρθε η πρώτη επίσημη επιβεβαίωση στελέχους της Νokia για τις συσκευές που θα κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά τους επόμενους μήνες.

O Μike Wang, o πρόεδρος του joint management team της Νokia στην Κίνα, επιβεβαίωσε ότι 3 ή 4 Νokia συσκευές θα ανακοινωθούν στο τελευταίο τρίμηνο του 2016 και θα είναι διαθέσιμες για αγορά στις αρχές του 2017. Οι συσκευές αυτές θα είναι smartphones αλλά και tablets. Η ΗMD, η εταιρία που αποτελείται από πρώην υπαλλήλους της Νokia και της Microsoft, έχει αναλάβει τον σχεδιασμό, ενώ την κατασκευή θα αναλάβει αμέσως μετά η Foxconn.

Aν και προς το παρόν δεν έχουμε επίσημη θέση της εταιρίας για τα χαρακτηριστικά των νέων συσκευών, οι μέχρι τώρα φήμες και διαρροές κάνουν λόγω για 2 smartphones με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά. Ας μην ξεχνάμε ότι η Νokia αγόρασε και την Withings τον Μάιο, ένα ακόμα δείγμα της δυναμικής επιστροφής που ετοιμάζει η Φινλανδική εταιρία.

ΠΗΓΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ