Επίθεση Βούλτεψη σε συνδικαλιστές με φόντο τη «μικρή ΔΕΗ» - Karfitsa.gr
Πολιτική

Επίθεση Βούλτεψη σε συνδικαλιστές με φόντο τη «μικρή ΔΕΗ»

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κατεβάζει διακόπτες»

voultepsi

Στους συνδικαλιστές που προσανατολίζονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις με την έναρξη συζήτησης του σχεδίου νόμου για τη «μικρή ΔΕΗ» στη Βουλή, επιτέθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, διαβεβαίωσε πως τα δικαιώματα των εργαζομένων διασφαλίζονται πλήρως με το συγκεκριμένο ν/σ και διεμήνυσε πως «δεν έχει δικαίωμα κανείς να κατεβάζει διακόπτες» και να παρεμβαίνει σε πολιτικές αποφάσεις.

Η κυβέρνηση που είναι νόμιμα εκλεγμένη, κάνει τις σχεδιασμούς της «και δεν είναι υποχρεωμένη να τα βάλει προς έγκριση στους συνδικαλιστές», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως τηρεί εμφυλοπολεμική στάση, λέγοντας συγκεκριμένα πως η αντιπολίτευση «είναι μεταξύ Βάρκιζας και Ιουλιανών».

Εξάλλου, υπερασπίστηκε την πολιτική των αποκρατικοποιήσεων, λέγοντας πως το κράτος «υπήρξε πάρα πολύ κακός επιχειρηματίας» και αυτός είναι ο λόγος που «όλος ο σοβαρός κόσμος έχει πάει σε ιδιωτικοποιήσεις».

Η Βούλτεψη, κληθείσα να σχολιάσει την κυβερνητική σύσκεψη που έγινε για το θέμα της ΔΕΗ τη Δευτέρα με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, είπε πως συσκέψεις «γίνονται και θα γίνονται» και πως τα όσα συζητήθηκαν εκεί θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν συζητηθεί στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση έχει επιλέξει οι δύο αρχηγοί να συναντιούνται, τα δύο κόμματα να συναντιούνται. Δεν είναι ότι ο ένας είναι καλός και ο άλλος κακός», υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ