Επιβεβαίωση της "Κ": Ανοιχτά όλες τις Κυριακές του χρόνου τα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Επιβεβαίωση της «Κ»: Ανοιχτά όλες τις Κυριακές του χρόνου τα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη

emporika_katastimata_597_355Την πρόθεσή του να ανάψει το «πράσινο» φως στο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές του έτους έκανε γνωστή σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Τσαμασλής κατά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες της «Κ».

“Πρόθεση της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης είναι να παραμένουν ανοιχτά τα καταστήματα και τις 52 Κυριακές του χρόνου”, δήλωσε ο κ.Τσαμασλής και πρόσθεσε «Θέλουμε να έρχεται ο κόσμος, επειδή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα”.

“Η Θεσσαλονίκη δεν είναι χαρακτηρισμένη τουριστική περιοχή. Ο καινούριος νόμος μας δίνει τη δυνατότητα να λειτουργούν τα καταστήματα, χωρίς να είμαστε χαρακτηρισμένη τουριστική περιοχή και γι΄ αυτό πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος του εμπορικού και όχι μόνο κόσμου”, συμπλήρωσε ο αντιπεριφερειάρχης.

Υπενθυμίζεται πως την πρόταση του για άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του έτους ο κ. Τσαμασλής την είχε καταθέσει και στο παρελθόν ως αντινομάρχης εμπορίου.

Β. Στολ. 

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.



 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ