Επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ - Ενώπιον «τεράστιου κυκλώματος» με εμπλοκή και αστυνομικών - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ – Ενώπιον «τεράστιου κυκλώματος» με εμπλοκή και αστυνομικών

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κύκλωμα δεν αφορά μόνο σε υποθέσεις όπλων...

00000000000akoioiiiΣτην εξάρθρωση ενός “τεράστιου” όπως χαρακτηρίζεται, κυκλώματος εκτιμάται ότι προχώρησαν οι αρχές ασφαλείας, με αποκορύφωμα την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Δυτική Κρήτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κύκλωμα δεν αφορά μόνο σε υποθέσεις όπλων και πυρομαχικών, αλλά σε πολλά ακόμα και ήδη έχουν συλληφθεί περισσότερα από 20 άτομα, εκ των οποίων, τουλάχιστον 4 είναι αστυνομικοί. Στην κατοχή τους φέρεται να έχουν βρεθεί μεγάλες ποσότητες όπλων και χειροβομβίδων.Σημειώνεται ότι στις έρευνες που έχουν ξεκινήσει μήνες πριν, συμμετείχαν εκτός από τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες, αυτή του οργανωμένου εγκλήματος και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής έρευνας είχε προκύψει και η σύλληψη τον περασμένο Απρίλιο, δύο ειδικών φρουρών στο νησί με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και τη διακίνηση όπλων.Η επιχείρηση είναι ακόμα σε εξέλιξη, ενώ ανακοινώσεις επίσημες αναμένεται να γίνουν από την Αθήνα..cretalive.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ