Έρευνα αποδεικνύει πως αν φοράτε αυτή τη μπλούζα...θα ρίξετε περισσότερες γυναίκες - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Έρευνα αποδεικνύει πως αν φοράτε αυτή τη μπλούζα…θα ρίξετε περισσότερες γυναίκες

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν ένα συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να...

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν ένα συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να έχει περισσότερη επιτυχία σε ένα ραντεβού από ένα άλλο; Υπάρχει ένα χρώμα που για κάποιον λόγο ελκύει πολύ τις γυναίκες υποσυνείδητα και τις κάνει να τρελαίνονται. Ποιο είναι αυτό;

Έρευνα έχει αποδείξει πως το κόκκινο χρώμα ενεργοποιεί διαφορετικά συναισθήματα από οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Μάλιστα οι ειδικοί τονίζουν πως οι γυναίκες ελκύονται περισσότερο από άνtρες που φοράνε κόκκινο ρούχο.

 

Συγκεκριμένα η έρευνα πραγματοποιήθηκε από ψυχολόγους στο πανεπιστήμιο Wuhan στην Κίνα και απέδειξε πως το κόκκινο χρώμα είναι μια αποπλανητική απόχρωση. Πιο συγκεκριμένα οι γυναίκες έλκονται από άντρες που φοράνε κόκκινο, αρκεί η απόχρωση του κόκκινου να μην είναι υπερβολικά έντονη. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους άντρες (έλκονται, δηλαδή, από γυναίκες με κόκκινα ρούχα).

Η κόκκινα μπλούζα και γενικά το κόκκινο χρώμα κάνει τις γυναίκες πιο ευάλωτες στο να υποκύψουν στο φλερτ ενός άνδρα.

Άλλη μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Experimental General έδειξε ότι οι γυναίκες βρίσκουν πιο σέξι και ποθητούς τους άντρες που φοράνε κόκκινα. Σύμφωνα με τους επιστήμονες το κόκκινο χρώμα συνδέεται με δύο δυνατά χαρακτηριστικά, τη δύναμη και το status.

 

Τυχαία νομίζετε επιλέγει ο Will Smith τα κόκκινα κοστούμια του;

«Ανακαλύψαμε πως οι γυναίκες βλέπουν τους άντρες με κόκκινα πιο δυναμικούς στη δουλειά τους, πιο πιθανό να βγάλουν χρήματα και πιο πιθανό να ανεβούν τη σκάλα της επιτυχίας», τόνισε ο Andrew Elliot, καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Rochester.

 

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις γυναίκες. Αυτές που φοράνε κόκκινα ελκύουν περισσότερους άνδρες.

Αν ετοιμάζεστε, λοιπόν, για καυτό ραντεβού και θέλετε να είναι 100% πετυχημένο, τότε ένα από τα δυνατά χαρτιά πάνω σας θα είναι το κόκκινο μπλουζάκι σας (αν είστε άντρας) ή ένα κόκκινο φόρεμα (αν είστε γυναίκα).spirossoulis.com

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ