Εργασίες από σήμερα στην Περιφερειακή οδό και σε άλλα δύο σημεία - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Εργασίες από σήμερα στην Περιφερειακή οδό και σε άλλα δύο σημεία

 

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για:

Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί της διαχωριστικής νησίδας (αριστερή λωρίδα) , από τη Χ.Θ. 13+500 (περίπου στο ύψος του Κ7) έως τη Χ.Θ. 16+000 (πριν τον κόμβο Κ10) . Οι εργασίες θα διαρκέσουν από σήμερα Δευτέρα 19/04/2021 έως και την Παρασκευή 23/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, κατά τις ώρες 07:00-14:00.
Εργασίες καθαρισμού και κοπής βλάστησης στην κατεύθυνση προς δυτικά , στην κεντρική διαχωριστική νησίδα, από τη ΧΘ 18+000 έως τη Χ.Θ 9+000. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από σήμερα Δευτέρα έως και την Παρασκευή 23/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Ο αποκλεισμός θα γίνεται τμηματικά και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος. Η ώρα έναρξης των εργασιών για τις παραπάνω ημέρες θα είναι στις 9: 30 π.μ..
Εργασίες στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών

Εργασίες διαγράμμισης θα πραγματοποιηθούν και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών από σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 και για μία εβδομάδα.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης -Σερρών και συγκεκριμένα στα τμήματα:
από τη διασταύρωση με Ε.Ο. Θεσσαλονίκης -Καβάλας έως την επιχείρηση “ΑΡΤΟΖΑ”
από τη διασταύρωση με Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Κιλκίς έως την έξοδο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης -Σερρών προς Δερβένι.
τμήμα μεταξύ των οικισμών Ευαγγελίστριας – Λαχανά
Οι εργασίες θα διαρκέσουν μία εβδομάδα, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας και η ώρα έναρξης τους θα είναι στις 7:00 π.μ..

Εργασίες και στην Επαρχιακή Οδό 23

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν και στην Επαρχιακή Οδό 23 (από συμβολή Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας με Ν. Απολλωνία – Καλαμωτού – Ορίων Νομού προς Δουμπιά) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Θα διαρκέσουν από σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, από τις 7.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων επί της Επαρχιακής οδού 23 (από συμβολή Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας με Ν. Απολλωνία – Καλαμωτού – Ορίων Νομού προς Δουμπιά).
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ