Εργασίες συντήρησης από τη Δευτέρα και για 10 ημέρες στην εσωτερική περιφερειακή Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Εργασίες συντήρησης από τη Δευτέρα και για 10 ημέρες στην εσωτερική περιφερειακή Θεσσαλονίκης

Σε δυο τμήματα...
kinisi-perifereiakos1-660x493Σε δυο τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης το επόμενο δεκαπενθήμερο από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Oι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 και από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 έως την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 με τον περιορισμό ότι την Παρασκευή οι εργασίες θα ολοκληρωθούν έως τις 12.00’ το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας:
1. Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) θα πραγματοποιηθεί στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ10 (Κωνσταντινουπολίτικα, Μαλακοπή, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη) και του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 09:00 π.μ.
2. Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός θα γίνει στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρία, κέντρο, οδός Κατσιμίδη) και του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο – Ν. Μουδανιά) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 6.00’ το πρωί.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ