Έργο «ανάσας» από τον δήμο Ωραιοκάστρου - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Έργο «ανάσας» από τον δήμο Ωραιοκάστρου

Mε σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών...

δημος ωραιοκαστρου

Mε το βλέμμα στραμμένο στον πολίτη είναι ο δήμος Ωραιοκάστρου, καθώς πάρθηκε η απόφαση για την ανάπλαση του οικισμού Γαλήνη, με σκοπό τόσο την άμεση εξυπηρέτηση των κατοίκων, όσο και την ψυχαγωγία τους.

Συγκεκριμένα, το έργο πνοής για τον δήμο Ωραιοκάστρου πήρε ήδη από χθες την οδό της πραγματοποίησής του με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την έγκριση της με αρ. 6/2015 προεκτίμησης αμοιβών μελετών για το έργο με τίτλο: «Ήπιας μορφής ανάπλαση του 0Τ15 στον οικισμό Γαλήνη του δήμου Ωραιοκάστρου, προϋπολογισμού 74.528,22 ευρώ».

Πρόκειται για την αποκατάσταση του ημιτελούς κτίσματος, το οποίο θα αξιοποιηθεί για τη χωροθέτηση νέων κλειστών χώρων ή ως αποθηκών για την εξυπηρέτηση των αναγκών του δήμου. Παράλληλα, προβλέπεται η κατασκευή υπαίθριου αμφιθεάτρου, υπαίθριου γηπέδου (Beach volley) και παιδικής χαράς, καθώς επίσης ό,τι άλλο προκύψει μέσα από τη διαδικασία διαβούλευσης.

«Άλλη μια προεκλογική μας δέσμευση παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό αναδεικνύεται με τον καλύτερο δυνατό και επωφελή τρόπο η είσοδος του δήμου Ωραιοκάστρου, παρέχοντας στους δημότες μας αλλά και τους επισκέπτες ένα χώρο αναψυχής, που τόσο είχε ανάγκη η περιοχή», δήλωσε ικανοποιημένος ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης μετά την ψήφιση του σχετικού θέματος στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ