Έστησαν χορό στη μέση του δρόμου και γιορτάζουν... - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Έστησαν χορό στη μέση του δρόμου και γιορτάζουν…

Το πρώτο ανοικτό εμπορικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός...

PC220098_ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ & ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Christmas Street Party την Τρίτη 22/12/2015   στην οδό Μητροπόλεως και Βογατσικού, (δίπλα στην Ι. Μητρόπολη Θεσσαλονίκης) σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη του ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “THESS MALL”.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Αβραμόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων κ. Σπύρος Πέγκας.

Η κα Χριστίνα Μολφέση, υπεύθυνη του έργου και επίτιμο μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους επισημαίνοντας ότι η υλοποίηση του THESS MALL αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, με στόχο την στήριξη και ενδυνάμωση της αγοράς και της επιχειρηματικότητας της πόλης μας, αλλά πρωτίστως την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την τόνωση του ψυχολογικού μας κλίματος, που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης ανακοίνωσε το «άνοιγμα» του πρώτου Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι το πιλοτικό αυτό έργο υλοποιήθηκε με πολλή αγάπη και προσπάθεια και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν σ’αυτό το μεγάλο εγχείρημα.

Χαιρετισμό έκανε στη συνέχεια και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, επικροτώντας την προσπάθεια αυτή του Συλλόγου, η οποία έγινε με την στήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το THESS MALL εγκαινιάστηκε με μια συμβολική κίνηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη και του Προέδρου του Ε.Σ.Θ. κ. Παντελή Φίλιππίδη, οι οποίοι έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων.

Για τη διοργάνωση του Christmas Street Party, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την εταιρία ΚΙΝΗΣΗ ΑΤΕ για την πολύτιμη υποστήριξή της στη διοργάνωση του PARTY του THESS MALL, την Τροχαία Θεσσαλονίκης,  τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και το Χορευτικό σχήμα ΣΕΡΓΙΑΝΙ για το κέφι που μας χάρισαν.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του έργου έπαιξαν οι συνεργάτες του Συλλόγου: Σταύρος Κωνσταντινίδης, Νικόλας Πλαστήρας, Γιώργος Κλέπκος, εταιρία ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ, εταιρία PUBLIC CONSULTING, εταιρία INARTECH AE και εταιρία BUTTERFLY. 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ