Εταιρεία από την Ιαπωνία παράγει τα λεπτότερα προφυλακτικά! - Karfitsa.gr
Τεχνολογία

Εταιρεία από την Ιαπωνία παράγει τα λεπτότερα προφυλακτικά!

Πάχους μόλις 0.01mm!

lepta-profulaktika

Η ιαπωνική εταιρεία Sagami είναι στην ευχάριστη θέση να μας ανακοινώσει ότι έχει καταφέρει να κατασκευάσει τα λεπτότερα προφυλακτικά στον κόσμο με πάχος μόλις 0.01mm (μια συνηθισμένη ανθρώπινη τρίχα έχει πάχος 0.06mm)!

Η Sagami Rubber Industries αποτελεί την πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία προφυλακτικών στην Ιαπωνία αλλά και αυτήν που εισήγαγε για πρώτη φορά τα χρωματιστά προφυλακτικά παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει, για να επιτύχει το συγκεκριμένο πάχος, χρειάστηκε περισσότερο από μια δεκαετία αλλά τελικά τα κατάφερε. Περισσότερα από 20.000 προφυλακτικά τέθηκαν σε μια σειρά δοκιμών προκειμένου να διαπιστωθεί η ανθεκτικότητα τους στην τριβή, το τέντωμα και άλλου είδους συνθήκες που θα μπορούσαν  να προκαλέσουν τυχόν σπάσιμο.

Τελικά τα νέα υπέρλεπτα προφυλακτικά αποδείχτηκαν άκρως ανθεκτικά και εδώ και δύο εβδομάδες που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά έχει δημιουργηθεί σάλος…

Όσο για την εταιρεία, δηλώνει ότι όσο υπάρχει ανάγκη για ακόμη λεπτότερα προφυλακτικά θα συνεχίσει τη έρευνα της για μείωση του παχους στα 0.009mm, 0.008mm κ.ο.κ.

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ