Εταιρεία - Karfitsa.gr

Εταιρεία

Το ενημερωτικό portal “www.karfitsa.gr” παρέχει συνεχή ροή ειδήσεων για την πολιτική, την οικονομία, την αγορά, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, την υγεία, την τεχνολογία, τα media, το lifestyle και τα διεθνή νέα.

Η εμπεριστατωμένη ύλη της karfitsa.gr συμπληρώνεται με χρηστικά άρθρα, ειδικές στήλες, καλύπτει όλη την αθλητική ειδησεογραφία, διατυπώνει προτάσεις για τη ζωή στην πόλη και διεξάγει έρευνες για να καλύψει τις απαιτητικές ανάγκες πληροφόρησης ενός δραστήριου και δυναμικού αναγνωστικού κοινού.

Καθημερινά ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών (περίπου 300.000 επισκέπτες το μήνα, πηγή στοιχείων Google Analytics) ενημερώνεται για την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα, διαβάζει αναλύσεις για τις εξελίξεις στην οικονομία και στην αγορά, δημιουργεί άποψη για τα πολιτιστικά, κοινωνικά δρώμενα και έχει προτάσεις για τη ζωή στην Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως και η έντυπη μορφή της εφημερίδας, έτσι και η ηλεκτρονική, προβάλει και δίνει έμφαση σε όλους τους τομείς της ειδησεογραφίας στην Θεσσαλονίκη, καθώς και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Η karfitsa.gr είναι ιδανικό περιβάλλον προβολής με εγγυημένη την αποτελεσματικότητα του διαφημιστικού μηνύματος.

Οι άνθρωποι του portal karfitsa.gr βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για το ξεκίνημα και τη συνέχιση μιας δημιουργικής συνεργασίας.

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ