Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas 2021: Οι συμμετοχές ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο! - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas 2021: Οι συμμετοχές ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο!

Τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS μετά την περσινή υπερπαραγωγή και την ανακήρυξη τους από πλήθος εγχώριων και διεθνών sites ομορφιάς και lifestyle, ως τη μεγαλύτερη παραγωγή Καλλιστείων στην Ευρώπη, εν μέσω πανδημίας και αυστηρών μέτρων, ετοιμάζονται πυρετωδώς για το 2021 και οι συμμετοχές τους φέτος έχουν κατακλύσει την πλατφόρμα τους, όπως ομολογούν αποκλειστικές πηγές.

Ο Θεσμός των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS, είναι ο μοναδικός οργανισμός ομορφιάς για την Ελλάδα, που εισήγαγε μέσω της Ομορφιάς των υποψηφίων του, την διάδοση της Ελληνικής ιστορίας και Πολιτισμού. 11 ολόκληρα χρόνια κινείται χωρίς καμία παρέκκλιση προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης είναι ο μοναδικός διαγωνισμός ομορφιάς της Χώρας, που δεν έχει διακοπεί από την γέννηση του, ούτε μία φορά, τίποτα δεν έχει σταθεί εμπόδιο στο όραμα του Προέδρου τους, Γεώργιο Κούβαρη, να τα σταματήσει, ούτε μνημόνια, ούτε capital controls, καμία κρίση και καμία πανδημία δεν στάθηκε ικανή να σταματήσει το όνειρο και την διάδοση του Πολιτισμού μας, μέσω της ομορφιάς των GS HELLAS.

Φέτος η χρονιά είναι θεματική και αφιερώνεται στην Ενέργεια και τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση μας, από τον Τουρκικό ζυγό. Ήδη στο τραπέζι έχουν πέσει βροντερά ονόματα και επαγγελματίες, που θα αποτελέσουν και φέτος την Dream Team των Καλλιστείων.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Κούβαρης ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς το εξής : «Γιορτάζουμε την επανάσταση του 1821 , επετειακά 200 χρόνια μετά, υμνούμε τους Ήρωες μας και το κυριότερο δείχνουμε σε όλη την Ευρώπη και παγκοσμίως πως αυτή η επανάσταση δεν ήταν μία εγχώρια επανάσταση , για να αποτινάξουμε τους τότε ηγεμονικούς Τούρκους , αλλά μία επανάσταση που σηματοδότησε τον δρόμο προς την κάθε είδους ελευθερία ( σωματική< πνευματική) και άνοιξε τον δρόμο για μεγαλύτερα επιτεύγματα τόσο στην Τέχνη όσο και στις επιστήμες, σε διεθνές επίπεδο.

Με αυτό το σκεπτικό το συμβούλιο του Θεσμού αποφάσισε πως φέτος μαζί με την λαμπερή παραγωγή των Καλλιστείων και έως την τελική κορύφωση της μεγάλης βραδιάς , μαζί με όλα τα προωθητικά που αφορούν τα παιδιά , μέσα από τα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης θα δώσουμε στον κόσμο εκτενείς αναφορές , που αφορούν πρόσωπα , γεγονότα , ιστορία , και έργα Τέχνης που απεικόνισαν την τότε εποχή από σπουδαίους Καλλιτέχνες Έλληνες και ξένους.

Θα πραγματοποιηθεί έκθεση έργων Τέχνης , ως προθάλαμος , όπου ο κόσμος θα μπορεί να δει και να θαυμάσει σκηνές και γεγονότα από το 1821 , τα οποία θα οδηγούν στο stage των Καλλιστείων του 2021!

Η φαντασμαγορική έναρξη επί σκηνής για φέτος θα είναι πασαρέλα από τους εστεμμένους του 2020 , με επιμελημένες παραδοσιακές στολές και υπό την υπόκρουση ελληνικής παραδοσιακής μουσικής από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Η ομορφιά είναι σημείο αναφοράς, για όσο υπάρχει η ανθρωπότητα και πολλές φορές συνετέλεσε ως εργαλείο , για να επιτευχθούν σκοποί ανώτεροι , από αυτή της εικόνας , αλλά για να ξυπνήσει άλλους και να τους οδηγήσει σε ιδανικά και αξίες με στόχο μιας καλύτερης ποιότητας ζωής.  Η Ελληνική ομορφιά είναι απαράμιλλη , αυτό φαίνεται από έργα που στηρίχθηκαν πάνω της και αναπαρέστησαν ιδεώδη μπρος στην θέα της.»

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται μέχρι 10 Μαΐου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά το Πάσχα θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται πράγματα και ονόματα που θα εμπλακούν σε αυτή την μεγάλη γιορτή Ομορφιάς και Πολιτισμού, καθώς  επίσης και ποιες διεθνείς αφίξεις, θα πλαισιώσουν τον μεγάλο Τελικό, τόσο στην κριτική επιτροπή , όσο και σε καλλιτεχνικό πρόγραμμα και παρουσίαση.

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός Ομορφιάς χτυπά ενδέκατη συνεχόμενη φορά και φέτος φέρνει πολύ Φως μαζί του, μιας που είναι και η χρονιά  της Ενέργειας!

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ