Μποτιλιαρίσματα στην περιφερειακή λόγω... έργων - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Μποτιλιαρίσματα στην περιφερειακή λόγω… έργων

Στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης...

perifereiakos-aftopsia2

Σε τέσσερα σημεία της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα γίνονται εργασίες συντήρησης αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρξει μεγάλη ταλαιπωρία και μποτιλιαρίσματα σε σχεδόν όλο το μήκος της και κυρίως από το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο της Νεάπολης. Οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, όχι μόνο στην περιφερειακή οδό, αλλά και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, όπου επίσης έχουν προγραμματιστεί εργασίες συντήρησης (κυρίως ασφαλτόστρωσης) σε διάφορα τμήματα. Αναλυτικά οι εργασίες που θα γίνουν ανά δρόμο είναι οι εξής:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ:

Οι εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 ως εξής:

1.Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) θα πραγματοποιηθεί στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Ν. Μουδανιών (Κ12) και του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Θα αποκλειστεί μια λωρίδα κυκλοφορίας και η ώρα έναρξης των εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα είναι 9.00′ το πρωί.

2.Επίσης, αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός θα γίνει στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Ν. Μουδανιών (Κ12), με κατεύθυνση προς τα ανατολικά. Θα αποκλειστεί επίσης μια λωρίδα κυκλοφορίας και η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 6.00′ το πρωί.

3.Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα θα πραγματοποιηθούν στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Νεάπολης (Κ6) και του ανισόπεδου κόμβου Επταπυργίου (Κ7), με κατεύθυνση προς τα ανατολικά. Θα αποκλειστεί επίσης μια λωρίδα κυκλοφορίας και η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 6.00′ το πρωί.

4.Αντίστοιχες εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα θα πραγματοποιηθούν στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Τριανδρίας (Κ8) και του ανισόπεδου κόμβου Ζωολογικού Κήπου και Θεάτρου Δάσους (Κ7Α), με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Θα αποκλειστεί μια λωρίδα κυκλοφορίας και η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 9.00′ το πρωί.

ΚΛΑΔΟΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Επίσης, εργασίες συντήρησης θα γίνουν σε δυο δρόμους που συνδέονται με την εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, από την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 έως και την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016. Συγκεκριμένα:

1.Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα θα πραγματοποιηθεί επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Ν. Μουδανιών (Κ12) και του ανισόπεδου κόμβου της οδού Μαρίνου Αντύπα. Οι εργασίες θα γίνουν στην κατεύθυνση προς Χαλκιδική, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας και με ώρα έναρξης 6.00′ το πρωί.

2.Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα θα πραγματοποιηθεί και στην κάτω διάβαση της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης που συνδέει την κλινική «Γένεσις» και τον οικισμό Μαλακοπής, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας και με ώρα έναρξης των εργασιών στις 8.00′ το πρωί.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΕΔΕΣΣΑΣ

Παράλληλα, εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει από σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 μέχρι και την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες αφορούν σε ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα, στο οδικό τμήμα 1,5 χλμ. πριν από τον κόμβο της Γέφυρας (23ο χλμ.), στην κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Χαλκηδόνα. Οι εργασίες θα αρχίζουν στις 7 το πρωί.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ