Έτοιμο το Λιμάνι Θεσσαλονίκης για πρόσφυγες από τη... θάλασσα! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Έτοιμο το Λιμάνι Θεσσαλονίκης για πρόσφυγες από τη… θάλασσα!

????????????????????????????????????
"Καμία αποθήκη δεν προορίζεται για χώρος φιλοξενίας" λέει στο KARFITSA.GR ο αντιπρόεδρος της εταιρίας

????????????????????????????????????

 

Του Βαγγέλη Στολάκη

«Είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια συμβολή από την εταιρία για τους πρόσφυγες». Αυτό δηλώνει η διοίκηση της εταιρίας ΟΛΘ Α.Ε. στην Karfitsa ξεκαθαρίζοντας ότι καμία αποθήκη ή χώρος εντός του λιμανιού Θεσσαλονίκης δεν καθαρίζεται ούτε προετοιμάζεται προκειμένου να φιλοξενήσει πρόσφυγες.

«Δεν προετοιμάζεται καμία αποθήκη. Είμαστε σε μια ετοιμότητα χωρίς να υπάρχει βέβαια κάποιο συγκεκριμένο αίτημα. Εάν υπάρξει ανάγκη και ζητηθεί η συνεισφορά μας θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για να υποδεχτούμε κάποιο πλοίο» λέει ο αντιπρόεδρος της ΟΛΘ Α.Ε. Κωνσταντίνος Μέλιος.

«Είμαστε σε ετοιμότητα μήπως μας ζητηθεί από το υπουργείο η συνδρομή μας. Δεν μιλάμε για κάποιο χώρο ή κάποια αποθήκη. Προετοιμάζουμε το σημείο που θα φτάσει ενδεχομένως κάποιο πλοίο με πρόσφυγες. Που θα κατέβουν δηλαδή και που θα παραμείνουν μέχρι να έρθουν τα λεωφορεία που θα τους παραλάβουν. Αυτή είναι η γενική ετοιμότητα» ισχυρίζεται ο αντιπρόεδρος του Λιμανιού.

Και καταλήγει: «από μόνοι μας προκειμένου η εταιρία να είναι προετοιμασμένη εάν της ζητηθεί η συνδρομή της για να εξυπηρετηθούν πρόσφυγες ενεργήσαμε».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ