Παρουσίαση βιβλίου: «Η τελευταία φορά» του Βασίλη Κοντογουλίδη - Karfitsa.gr

Παρουσίαση βιβλίου: «Η τελευταία φορά» του Βασίλη Κοντογουλίδη

Η τελευταία φορά: παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Βασίλη Κοντογουλίδη στη δημοτική βιβλιοθήκη Θέρμης, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου

Το βιβλίο του δημοσιογράφου Βασίλη Κοντογουλίδη «Η τελευταία φορά», που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μπαρμπουνάκης παρουσιάζει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στις 19:30.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Γιάννης Χατζηδημητρίου, πρώην Πρύτανης ΠΑΜΑΚ, Στέλιος Παπαθανασίου, Δρ. Φιλολογίας και Θεολογίας, Ειρήνη Τσαρούχα, Δημοσιογράφος.

Η νουβέλα

Ο Στέφανος είναι πανεπιστημιακός γιατρός, ιδεολόγος στην υπηρεσία του συνανθρώπου του στη Θεσσαλονίκη. Από ένα θαύμα γεννήθηκε, σ’ ένα θαύμα αποδίδει τη ζωή και τον έρωτα. Η Ελλάδα, που τόσο αγαπά, τον πληγώνει καθημερινά. Κι ένας έρωτας απ’ αυτούς που δε λογάριαζε θα του ανατρέψει την καθημερινότητα.

Ο Συγγραφέας

Ο Βασίλης Κοντογουλίδης γεννήθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Είναι δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και γενικός γραμματέας του διοικητικού της συμβουλίου. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε εφημερίδες , ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι διευθυντής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100.  Η «τελευταία φορά» είναι το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα.

Σχολιάστε

Date

Ιαν 11 2019

Time

19:30

Location

Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης
QR Code