"Αν δεν τα βρούμε στο Eurogroup πάμε σε νέα... Σύνοδο Κορυφής" - Karfitsa.gr
Πολιτική

“Αν δεν τα βρούμε στο Eurogroup πάμε σε νέα… Σύνοδο Κορυφής”

Τι δήλωσε σε συνέντευξή του ο υπουργός επικρατείας και στενός...

alekos

Για ακόμα μια νέα Σύνοδο Κορυφής μίλησε το πρωί ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού.

Η κυβέρνηση πιστεύει πάντως, είπε ο κύριος Φλαμπουράρης στο Mega, πως στην Σύνοδο του Eurogroup τη Δευτέρα η συμφωνία θα κλείσει κατά 99,9%. Δήλωσε επίσης ότι το 1,5% στον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος έχει σχεδόν γίνει αποδεκτό από τους εταίρους.

Ο κ. Φλαμπουράρης ανέφερε ότι «μέχρι χθες το βράδυ που συνεδρίασε το υπουργικό συμβούλιο ήμασταν ικανοποιημένοι από την πορεία των διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο της επιτροπής τεχνικών εμπειρογνώμων που συνεδριάζει στις Βρυξέλλες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πανε τα πράγματα μέχρι τέλους καλά». «Το βασικό στοιχείο της διαπραγμάτευσης που κάνουμε είναι πολιτικό και όχι τεχνοκρατικό» διευκρίνισε πάντως.

Ο υπουργός επιβεβαίωσε ότι η Αθήνα επιμένει στα εργασιακά, και την άρνηση του στόχου 3% στο πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ σε ό,τι αφορά τις ιδιωτικοποιήσεις η θέση της κυβέρνησης είναι πως ό,τι έχει συμβασιοποιηθεί δεν αλλάζει. Πηγή paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ