Φοιτητές από τη Θεσσαλονίκη στο Σικάγο για να... αναλύσουν εταιρίες! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Φοιτητές από τη Θεσσαλονίκη στο Σικάγο για να… αναλύσουν εταιρίες!

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας...

Τιμητικοί έπαινοι στη νικήτρια ομάδα

Τα συγχαρητήρια, τις ευχές για καλή επιτυχία και τιμητικούς επαίνους δέχθηκαν από τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πέντε φοιτητές του Ιδρύματος, οι οποίοι αναδείχθηκαν νικητές στον ελληνικό διαγωνισμό του CFA InstituteResearch Challenge και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον περιφερειακό διαγωνισμό της οργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Σικάγο στις 16 Απριλίου 2016.

Η ομάδα αποτελείται από τους φοιτητές Κυριάκο Κωνσταντίνου, Παναγιώτη Καλόγηρο, Αντώνη Σημαιάκη και Ορέστη Βραβοσινό του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, καθώς και τον Κωνσταντίνο Σίσκο από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ακαδημαϊκός τους σύμβουλος είναι ο επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Συμεών Παπαδόπουλος.

Τους επαίνους απένειμαν ο Αναπληρωτής Πρύτανη, καθηγητής Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, καθηγητής Χρήστος Νεγκάκης, καθώς και ο επίκουρος καθηγητής Συμεών Παπαδόπουλος.

Το CFA (Chartered Financial Analyst) Institute Research Challenge είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός πανεπιστημίων στην «Ανάλυση Εταιριών και Μετοχών». Διοργανώνεται σε συνεργασία με τις κατά τόπους ενώσεις και στόχο έχει την ανάλυση μιας εισηγμένης εταιρείας με τον ίδιο τρόπο που προσεγγίζεται από επαγγελματίες, προωθώντας έτσι τις καλύτερες πρακτικές έρευνας στη νέα γενιά αναλυτών του συγκεκριμένου κλάδου.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.
 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ